Skip to content
Menu
Ple Municipal 27/04/2017

El Ple Ordinari d’abril, celebrat el dia 27, va aprovar una modificació de crèdits per la qual es destinen 1,2 milions d’euros a diverses inversions com l’arranjament de la font de la plaça del Riu Ripoll, l’adequació del Jutjat de Pau o una rotonda als carrers de la Indústria i de Jaume I, entre altres. La modificació de crèdit va obtenir el suport de la regidora no adscrita, Mònica Laborda, i ERC-JpR, mentre que la resta de formacions s’hi van abstenir.

La modificació de crèdit, possible gràcies a l’arribada de subvencions d’altres administracions, també contempla destinar inversions a la millora de l’aparcament entre els carrers de Sant Jaume i de la Font de Can Mas, a la reparació de voreres i l’asfaltat dels carrers de Balmes, Tarragona i Montcada, entre altres, a pintura viària i separadors de carrils bici, a petites obres a les escoles El Martinet i Tiana, i a equipaments esportius com la pista d’atletisme, el camp de futbol de l’Industrial, la piscina municipal o el pavelló Joan Creus.

El Ple també va donar llum verd a una altra modificació de crèdits per la qual el Patronat Municipal d’Ocupació adquireix aparells d’oficina que ara tenia llogats, i s’atorguen subvencions de 1.000 euros cadascuna a les dues entitats d’aturats del municipi. Aquesta modificació de crèdits va tenir el vot favorable de tots els grups i l’abstenció del PP.

Per altra banda, també va tirar endavant la proposta de la nova estructura orgànica del Patronat Municipal d’Esports (PAME) gràcies als vots favorables del PDECAT, ERC-JpR, C’s i el PSC, i a les abstencions de PP i la regidora no adscrita. L’alcalde de Ripollet, José María Osuna, va intervenir per apuntar que des del consistori es realitzarà un reconeixement públic al qui fins ara havia estat el gerent del PAME, Manuel Cajarabille, i que ara es jubila.

Finalment, el Ple va aprovar també l’adhesió a la Xarxa de Municipis per a l’Economia Social Solidària amb el suport de la regidora no adscrita, el PDECAT, ERC-JpR i el PSC, i les abstencions de PP i C’s.

Pel que fa a les mocions, tots els grups van donar suport a la moció presentada per C’s en favor de polítiques que afavoreixin els serveis socials que es presten a les persones afectades per autisme.

BUSCAR PER DIA

abril 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

BUSCAR PER MES

Arxius