Skip to content
Menu
Info Setmanal 21/04/2017

Avui hem dedicat bona part de l’Info a parlar de la celebració de Sant Jordi a Ripollet. Hem començat fent un repàs de les activitats realitzades durant els darrers dies, i conèixent les obres literàries presentades aquesta setmana.

Tot seguit hem parlat amb el regidor de Cultura i Educació, Oriol Mor. També hem parlat amb Joan Giménez, de la CRAC, entitat organitzadora de diverses activitats i del 30è Sant Jordi a la Rambla. I per parlar de llibres, hem comptat amb l’Àngels Leiva, responsable del Racó de Lletres Locals, que en aquesta edició presenta tres novetats literàries i la iniciativa ‘Racó de les lletres que canvien de mans’.

També hem parlat d’un dels actes principals de diumenge, que és la (re)inauguració de la plaça de Pere Quart, Joan Oliver. Un acte on serà present Sílvia Oliver, filla de l’escriptor vallesà, amb la que conversarem avui a l’info.

També hem conversat amb tres membres de Sonreir es Vivir, un grup de famílies amb persones discapacitades al seu càrrec que, de moment, una vegada al mes, es reuneixen per tal de desconnectar una mica i fer activitats conjuntes.

Per últim, ens ha acompanyat l’Anna Salvatella (foto), directora de les dues escoles bressol públiques de Ripollet, que la propera setmana portaran a terme les jornades de portes obertes, a banda d’oferir una xerrada informativa, de cara al procés de preinscripció.

BUSCAR PER DIA

abril 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

BUSCAR PER MES

Arxius