Skip to content
Menu
Info Setmanal 07/04/2017

Avui hem començat l’Info parlant de Sant Jordi. Hem desgranat el programa d’activitats preparat per al cap de setmana del 22 i 23 d’abril i hem xerrat amb Julia Pérez, una escriptora valenciana que ha creat el llibre Mamá naturaleza juntament amb la il·lustradora ripolletenca Alba, la Pintora de Somnis.

Tot seguit hem conversat amb membres del nou programa de Ripollet Ràdio Fem memòria, una iniciativa sorgida del taller de Serveis Socials Una gran història que des del 2015 treballa les habilitats emocionals i el foment de l’autoestima de la gent gran de Ripollet.

A l’Info també hem parlat amb José Villacañas, portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Ripollet perquè ens expliqués la mobilització que l’entitat realitza des de fa més d’una setmana per renegociar les hipoteques de dues famílies de Ripollet.

També hem conversat amb la tècnica de la Regidoria de Joventut, María José Morcillo (foto), perquè ens donés més detalls de totes les activitats que el departament té previstes per a aquest mes d’abril.

I hem acabat connectant amb Núria Soto, de la Casa Natura, perquè ens expliqués com ha anat la plantada d’arbres fruiters que aquest matí han portat a terme més de 200 alumnes de sisè de primària de Ripollet al costat de l’horta social del Molí d’en Xec, una plantada realitzada amb motiu del Dia de l’Arbre.

BUSCAR PER DIA

abril 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

BUSCAR PER MES

Arxius