Skip to content
Menu
Info Setmanal 18/11/2016

Avui hem començat l’Info parlant amb la regidora d’Habitatge, Reyes Muñoz, qui ens ha explicat més coses sobre el procés d’adjudicació dels pisos de lloguer amb opció a compra de Pinetons. Com ja sabran, les llistes dels sol·licitants admesos a un d’aquests habitatges ja es poden consultar a la web ripollet.cat, i el sorteig per a establir l’ordre de tria dels pisos se celebrarà dimarts, 22 de novembre.

Tot seguit hem conversat amb membres del Club de Jubilats i Pensionistes perquè continuen amb la seva lluita per aconseguir una residència d’avis a Ripollet i, per aquest motiu, dijous vinent organitzaran una manifestació reivindicativa davant l’Ajuntament abans de començar el Ple Ordinari de novembre.

Al programa d’avui també hem xerrat amb el regidor de Medi Ambient, Ramiro Moldes, qui ens ha donat més detalls de la festa que demà dissabte acollirà l’espai natural del Pla de Reixac, una festa en la qual col·labora l’Ajuntament de Ripollet.

A la segona part de l’Info hem sentit Carme Nebrera i Francesc Muñoz, els quals ens han parlat del concurs que la Societat Coral El Vallès ha organitzat per trobar un logo amb motiu dels 140 anys de l’entitat, així com alguns dels actes que ja tenen previstos per aquesta celebració.

Més tard ens ha visitat als estudis de Ripollet Ràdio Isaac Espargaró i Laia Monclús (foto), de Monclús Perruquers, un establiment comercial de Ripollet que ha aconseguit una de les distincions de qualitat més importants d’Espanya en el sector de l’estètica, la perruqueria i la bellesa.

Finalment, hem comptat amb la presència de Joan Serrano, president d’Acció Fotogràfica, que ens ha parlar del Dia del Soci, així com dels futurs projectes de l’entitat.

BUSCAR PER DIA

novembre 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

BUSCAR PER MES

Arxius