Skip to content
Menu
Info Setmanal 11/11/2016

Avui hem començat l’Info parlant de la reunió que s’ha mantingut darrerament entre els alcaldes de Ripollet i Cerdanyola amb el conseller de Salut, Antoni Comín, sobre la hipotètica compra de l’Hospital General de Catalunya per part de la Generalitat. N’hem parlat amb l’alcalde de Ripollet, José Maria Osuna (foto), qui va ser present en aquesta reunió.

I tot seguit hem conversat amb els veïns de Can Tiana, que en les darreres setmanes s’han mostrat contraris a la construcció d’una nova benzinera al barri. Cristóbal Bernal i Juan Antonio Dongil, president i vocal de l’Associació de Veïns de Can Tiana, ens n’han donaran més detalls i les raons que dóna el veïnat per negar-se a aquesta construcció.

Al programa d’avui també hem parlarem amb Carles Gràcia, director de l’escola Els Pinetons, que enguany celebra el seu 10è aniversari. Entre les diferents activitats que organitza el centre escolar, en destaca una jornada pedagògica sobre l’escola pública que es durà a terme aquest dissabte al matí. Carles Gràcia ens ha explicat el contingut d’aquesta jornada.

A la segona part de l’Info hem parlat amb María José Corrales, membre de l’entitat Apadir, que ens ha explicat tots els preparatius del 5è Certamen de Monòlegs, que celebra l’associació aquest diumenge a la tarda al Teatre Auditori.

Més tard hem conversat amb Miguel Gallego, secretari del Cercle Filàtelic i Numismàtic de Ripollet, que enguany commemora el seu 42è aniversari. L’entitat ho celebra amb la seva 17a Mostra, que es podrà visitar durant tot aquest mes al Centre Cultural.

Hem acabat l’Info d’avui parlant del primer Concurs de Paranys en els aparadors que organitza la Unió de Comerciants. Membres de l’entitat, Fina González i Íngrid Vergara, ens han explicat com va sorgir la idea d’aquest concurs i quina és la forma de participar-hi.

BUSCAR PER DIA

novembre 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

BUSCAR PER MES

Arxius