Skip to content
Menu
Info Setmanal 16/09/2016

Avui hem començat l’Info parlant d’història i Patrimoni, ja que diumenge se celebren al CIP Molí d’en Rata les Jornades Europees de Patrimoni. N’hem parlat amb la tècnica de la regidoria de Patrimoni, Elena Vilalta. També hem conversat amb Carles Jordi Guardiola, familiar d’Adelaida Sales, tieta d’Andreu Solà Vidal.

Han visitat els nostres estudis Arantxa Rodríguez i Joan Carles Mompel, dos voluntaris d’Acció Solidària i Logística, i de Micròpolis Tessalònica, dues de les entitats amb les que col·labora la Plataforma per les Persones Refugiades de Ripollet.

L’entitat Associació Country Line Dance Ripollet organitza diumenge la 1a Festa de Tardor de ball en línia i country, que se celebrarà al Pavelló Municipal Joan Creus. N’hem parlat amb dues membres de l’entitat.

Una primera hora de programa en la que els hem explicat altres notícies destacades de la setmana, hem conegut què han donat de sí les xarxes socials locals en els darrers dies i el nostre company Marc Mata ens ha ofert la crònica esportiva de la setmana.

Quant a la segona hora del programa, hem començat parlant de mobilitat i del Dia sense Cotxes, que se celebra dijous vinent, 22 de setembre. Hem parlat amb Fran Sánchez, regidor de Mobilitat i Transport Públic, i Ramiro Moldes, regidor de Medi Ambient. També hem comptat amb la presència de Rosa Moragas, tècnica d’ambdues àrees. Amb ella també hem comentat l’inici de la temporada de la Jugateca Ambiental.

El passat dissabte l’associació La Escalera posava el punt final de la celebració del seu 5è aniversari amb un concert de cantautors al Teatre Auditori. Miguel Molina, membre de l’entitat, ens ho ha explicat.

I hem acabat el programa amb el Tema de la Setmana, que és la tornada a l’escola, i l’inici dels diversos cursos tant del Patronat de Cultura com del Kftí. Hem comptat amb les intervencions d’Oriol Mor, regidor d’Educació, Cultura i Joventut; en Diego, membre de la Plataforma d’AMPAs; Paqui Dorado, tècnica de Cultura; i José María Sebastián, tècnic de Joventut.

BUSCAR PER DIA

setembre 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius