Skip to content
Menu
Info Setmanal 08/07/2016

Avui hem començat l’Info parlant de la Festa Major de Ripollet. Ho hem fet amb el regidor de Cultura, Oriol Mor, i també amb Carles Capel, membre de la Comissió de la Festa Major. Amb tots ells desvetllarem alguns dels secrets de la Festa Major que tindrà lloc la darrera setmana d’agost.

Tot seguit, hem conversat amb José Luis Fernández, Luis Resina i Rafael Gómez, del Club de Jubilats de Ripollet, perquè dijous vinent l’entitat organitzarà un acte per reivindicar la construcció d’una residència d’avis al municipi.

També hem tingut als estudis de Ripollet Ràdio Miguel Molina, membre de l’associació de músics La Escalera perquè ens desvetllés més detalls del festival dedicat a Mèxic que organitzaran dissabte de la setmana vinent, 16 de juliol, al pati del Centre Cultural.

La música també ha estat la protagonista de la següent entrevista. Hem parlat amb Laura Roca per saber més coses del Festival de Danses Folklòriques que tindrà lloc diumenge, 10 de juliol, i que posarà sobre l’escenari del Teatre Auditori grups de Polònia i Puerto Rico.

I hem acabat conversant amb Maite Martí, de l’Associació de Veïns de Sant Andreu, entitat que demà celebra la festa del barri al parc de Norbert Fusté.

BUSCAR PER DIA

juliol 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius