Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 20/06/2016

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 516 – data d’emissió: 20-6-2016

  • ANIVERSARIS:      35 anys de l’estrena a  Broadway del musical Woman of the Year; 25 anys de l’estrena a Broadway del musical The Secret Garden; 55 anys de l’estrena a Broadway del musical Carnival. 50 anys de l’estrena del film Nacida libre. Avui Stephen Frears compleix 75 anys.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Diari d’una miliciana (de Jaume Miró. Dir.: Toni Galmés. La Seca). El novio (de /dir.: Iván Gongora. Versus teatre). Caïm i Abel (de /dir.: Marc Artigau. Biblioteca de Catalunya).   Repàs cartellera: Ripollet,  Sabadell, Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: El valle oscuro; Entre amigos; Expediente Warren: El caso Enfield; La leyenda de Barney Thompson; La orilla (Beira-Mar); Lampedusa in Winter; Las 1001 noches – Vol. 3: El embelesado; Ninja Turtles: Fuera de sombras i Zorán, mi sobrino tonto.  Crítiques dels films: Les amigues de l’Àgata (Laia Alabart; Alba Cros; Laura Rius i Marta Verheyen); Grandes familias (Jean-Paul Rappeneau); Mi perfecta hermana (Sanna Lenken); Capitán Kóblic (Sebastián Borenzstein) i Mi hija, mi hermana (Thomas Bidegain).  Notícies. Felicitats a Jaume Figueras pel Premi Nacional de Periodisme Cinematogràfic i als Cinemes Texas pel premi Europa Cinemas.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Crítica del film: Las 1001 noches. Vol. 1: El Inquieto (Miguel Gomes) i la sèrie de TV: El infiltrado (The Night Manager) dirigida per Suzanne Bier; adaptació d’una novel·la de John Le Carré.
  • TEMES MUSICALS: Del musicals:  Woman of the Year (música de John Kander. Lletres de Fred Ebb. Temes: Woman of the Year (cantat per Lauren Bacall) i The Grass is Always Greener (cantat per Lauren Bacall i Marilyn Cooper) Original Broadway cast, 1981). The Secret Garden (música de Lucy Simon. Lletres de Marsha Norman. Temes: Final Storm; The Girl I Mean To Be; The House Upon the Hill; Transition Scene: Archibald’s Dressing Room – Quartet – There’s a Man – Transition – Race You To The Top of the Morning, temes interpretats per Daisy Eagan i Mandy Patinkin, entre d’altres (original Broadway cast, 1991). Carnival (música i lletres: Bob Merrill. Temes: A Very Nice Man, Love Makes The World Go Round; Her Face i She’s My Love. Temes intepretats per Anna Maria Alberghetti i Jerry Orbach. Original Broadway cast, 1951). Bandes sonores originals dels films. Nacida Libre (cançó: Born Free, música: John Barry. Lletra:Don Black. Canta Matt Monro. Cançó guanyadora de l’Oscar). El infiltrado (música de Víctor Reyes. 2 temes). The Grifters (Los timaodres), música d’Elmer Bernstein, 1 tema).

BUSCAR PER DIA

juny 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

BUSCAR PER MES

Arxius