Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 13/06/2016

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 515

  • ANIVERSARIS:      50 anys de l’estrena a  Broadway del musical Mame. 75 anys de l’estrena del film Ciudadano Kane d’Orson Welles.
  • COMENTARI A L’ENTREGA DELS PREMIS TONY DE TEATRE (70ª Cerimònia (celebrada 12/6/2016 a Nova York). Obra guanyadora Hamilton (11 premis).(repàs musical de la segona part de l’espectacle).
  • ESTRENES DE TEATRE: Reposició d’obres ja comentades: Acorar (de/dir: Toni Gomila – La Seca). Dona no reeducable (de Stefano Marini – Dir.: Lluís Pasqual . Teatre Lliure de Gràcia). Cloaca (de Maria Goos. Dir.: Oscar Molina. Teatre Gaudí). A Ripollet: Gitanos catalans.20 anys amb Sabor de Gràcia (de Sabor de Gràcia), al Teatre Auditori de Ripollet, dia 17/6.   Repàs cartellera: Ripollet, Barcelona. Notícies: Incidents a Madrid amb la sarsuela ¡Como està Madriz! . Estrena al Caixaforum de Barcelona de l’espectacle Entre versos y Marsillach amb una companyia de jubilats, sota la direcció de Blanca Marsillach.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Albert; Summer Camp; Eddie el águila; Les amigues de l’Àgata; Robert Llimós: art i onvis; Las mil y una noches. Vol. 2: El desconsolado.  Crítiques dels films: Política, manual de instrucciones (Fernando León de Aranoa); Alcaldessa (Pau Faus); Rumbos (Manuela Burló Moreno); Si Dios quiere (Edoardo Falcione); Dos buenos tipos (Shane Black). Cartellera: Cerdanyola,  Sabadell, Sant Cugat del Vallès; Jardins de Pedralbes. Filmoteca (vista de Jorge Sanz i David Trueba), Verdi, Boliche.
  • TEMES MUSICALS: Del musicals:  Hamilton (música i lletres: Lin-Manuel Miranda. 16 nominacions als Premis Tony. Revisió de temes de la segona part de l’espectacle. Temes: What’s I Miss; Cabinet Battle # 1; The Room Where It Happens; Washington on Your Side; The World Was Wide Enough; Who Lives, Who Dies, Who Tells Your Story  (original Broadway cast 2015). Musicals nominats als Premi Tony 2016: Waitress (musica i lletra: Sara Bareilles. Tema. What’s Inside (canta Jessie Muller. Original Broadway cast, 2015). Bright Star (música i lletres: Steve Martin i Eddie Brickell. Tema: Bright Star. Original Broadway cast 2015). School of Rock (música d’Andrew Lloyd Webber. Lletres: Glenn Slater. Tema: When I Climb to the Tot of Mount Rock (Original Broadway cast,2015). Mame (lletra i música: Jerry Herman. Temes: It’s Today, My Best Girl, Mame i Bossom Bodies (original Broadway cast,1966).   Cançó: Gitanos catalans (de i cantada per Sabor de Gràcia). Cançó: Love and Happiness (de i cantada per Al Green, inclosa a la banda sonora original del film Dos buenos tipos). Film: Ciudano Kane (música de Bernard Herrmann. 1 tema).

BUSCAR PER DIA

juny 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

BUSCAR PER MES

Arxius