Skip to content
Menu
Ple Municipal 26/05/2016

L’Ajuntament de Ripollet va celebrar el 26 de maig el Ple Ordinari de maig en el qual es va aprovar per unanimitat un complement a la prestació per incapacitat laboral, accident laboral o malaltia professional per als treballadors municipals. També es va donar llum verda a una modificació de crèdits per valor superior als 640.000 euros, i a la pròrroga de la concessió a l’empresa Jardinet del viver dels Pinetons. Aquest punt va comptar amb les abstencions de CiU, PSC i Ciutadans, i el vot en contra del PP.

A més, també es va realitzar el sorteig dels membres de les meses electorals per a les eleccions del 26 de juny. També, el Defensor del Ciutadà, Joan Ramon Costa, que s’acomiada del càrrec després de deu anys, va presentar la Memòria 2015 i va fer balanç de la feina realitzada des de juny de 2006.

Mocions
El Ple va aprovar, per unanimitat, la proposta de Ciutadans de fer un seguiment sobre les mocions presentades en les sessions plenàries. També es va aprovar la moció presentada per Decidim de rebuig contra la sentència del cas Raval. Aquesta moció va tenir les abstencions de CiU, PP i PSC. La tercera moció va ser presentada pel PSC i demanava mesures justes, democràtiques i sostenibles en l’acord comercial entre els Estats Units i la Unió Europea. El text, que va comptar amb aportacions de Decidim, va ser aprovat amb les abstencions de CiU i PP i el vot en contra d’ERC. La quarta i darrera moció, també presentada pel PSC, va ser rebutjada pels vots en de l’equip de govern i les abstencions d’Esquerra i Ciutadans. La moció demanava una modificació dels criteris d’adjudicació dels contractes menors.

En l’apartat de precs i preguntes, l’alcalde de Ripollet, José María Osuna, va anunciar que el CAP Pinetons obrirà els matins durant aquest estiu, i membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca van demanar que l’Ajuntament defensés la Llei sobre la pobresa energètica suspès pel govern espanyol en funcions

BUSCAR PER DIA

maig 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius