Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 11/04/2016

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 506 _- data d’emissió: 11—4-2016

  • ANIVERSARIS: Avui fa 80 anys de l’estrena a Broadway del musical On Your Toes. 100 anys de la mort d’Enric Granados. 80 anys del naixement del dibuixant Francisco Ibañez; Robin Wright ha complert 50 anys i Julie Christie farà 75 anys. Fa 25 anys de la mort de David Lean. 20 anys de l’estrena del film Tesis.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Joan Ramon Gordo i Oriol Olivé, de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet (presentació de la programació del tercer trimestre de la 22ª temporada).
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos. Cemetery of Splendour; Dark Star: el universo de R. H. Giger; El inventor de juegos; El cazador y la reina del hielo; El novato, Lobos sucios i El misterio de God’s Pocket. Crítiques dels films: Julieta (Pedro Almodóvar); El juez (Christain Vincent); Efraín (Yared Zeleke); Objetivo: Londres (Babak Nafaji) i La invitación (Karyn Musama). Repàs cartellera: Ripollet, Cerdanyola, Montcada, Sabadell, Terrassa,  Sant Cugat, Phenomena, Filmoteca, Texas, Boliche, Verdi. Notícies:Premis Fotogramas de Plata 2015. Apertura del Museo Chaplin’s World (dedicat Charles Chaplin) en Vevey.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Pigmalió (de George Bernard Shaw. Adaptació i direcció: Christian Macchio. Muntatge amateur del Col·legi Sant Miquel de Barcelona). Fortuna Fortuna (d’Eduardo De Filippo. Dir. Ramon Ribalta. Teatre del Sol de Sabadell): A Teatro con Eduardo(inclou Home i Senyor i La gran il·lusió) d’Eduardo De Filippo. Dir.: Lluís Pasqual. Teatre Lliure – Montjuïc): Dansa d’agost (de Brian Friel. Dir.: Ferran Utzet. Biblioteca de Catalunya). Les 3 germanes (deconstructing Txekhov)(de José Sanchis Sinisterra, a partir de la obra de Txekhov. Dir.: Raimon Molins. Sala Atrium). Don Joan (de Moliere. Dir.: David Selvas – TNC-Sala Petita). Els vespres de la beata Verge (d’Antonio Tarantino. Dir.: Jordi Prat i Coll. Teatre Akadèmia). Andrei Rublev (una paniconografia) (de Sociedad Doctor Alonso. Sala Hiroshima). Homes Foscos (thriller musical amb llibret i direcció de David Pintó i Composició i direcció musical de Clara Peya – El Maldà). Repas cartellera: Ripollet, Cerdanyola, Sant Cugat i Viladecans.
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals: On Your Toes (música de Richard Rodgers; lletres de Lorenz Hart. Tema: There’s a Small Hotel, cantat per Ella Fitzgerald). Homes foscos (de David Pintó i Clara Peya, tema: Necessito sentir que tenim una cosa. Original Barcelona cast, 2016). De Goyescas (música d’Enric Granados, tema: Intermedio). De les bandes sonores originals dels films: Julieta (tema: Tren de invierno 1985, música d’Alberto Iglesias) i cançó: Si no te vas (de Cuco Sánchez. Cantat per Chavela Vargas). Doctor Zhivago (música de Maurice Jarre, tema: Main Title).  De la sèrie de TV House of Cards (música de Jeff Bill, tema: Main Title). Cançó: Sifó (interpretada per Sabor de Gràcia).

BUSCAR PER DIA

abril 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius