Skip to content
Menu
Ple Municipal 31/03/2016

El Ple Ordinari del mes de març, celebrat ahir dijous, va aprovar inicialment el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible de Ripollet. El Pla va tenir els vots favorables de totes les formacions excepte del PP, del PSC i del CiU, que es van abstenir. No obstant això, tots els partits van destacar la complexitat tècnica del Pla. El document se sotmetrà durant 45 dies a informació pública i a la consulta de les administracions públiques afectades. El regidor de Mobilitat, Fran Sánchez, va anunciar la creació d’una Taula de Mobilitat per fer un seguiment de l’aplicació del Pla, i va anunciar que la Diputació de Barcelona pagarà un estudi de la mobilitat a la zona centre de Ripollet, estudi que es portarà a la Taula de Mobilitat. El mateix Fran Sánchez presentarà al públic el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible de Ripollet demà dissabte, a dos quarts d’una del matí a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

De la resta de punts del Ple Ordinari de març també cal destacar l’aprovació de la creació d’una oficina municipal que gestioni els ajuts de la Generalitat en matèria d’habitatge. El punt va obtenir el vot favorable de totes les formacions, menys la del PP, que també s’hi va abstenir. Finalment, també es van aprovar les tres mocions presentades. La primera va ser presentada per Ciutadans per reclamar a la Generalitat el deute de 2,8 milions d’euros que el govern català manté amb Ripollet. Aquesta moció va ser aprovada per unanimitat. La segona moció, presentada pel PSC, demanava l’oposició del consistori ripolletenc al preacord entre la Unió Europea i Turquia per la deportació dels refugiats. Aquesta moció va ser aprovada per tots els partits menys PP i Ciutadans, que es van abstenir. La darrera moció, presentada per PSC i Decidim, també va tenir el suport de tots els grups i l’abstenció de CiU, PP i Ciutadans i demanava que Ripollet fos ciutat promotora de la Renda Garantida Ciutadana.

Per altra banda, l’alcalde, José María Osuna, va anunciar que la pràctica totalitat del centenar de pisos de l’Impsol de Pinetons es posaran en lloguer amb dret a compra. No obstant això, l’alcalde va assegurar que es buscaran fórmules perquè alguns d’aquests pisos es posin en lloguer social, tot i que l’empresa hi està en contra per motius econòmics.

BUSCAR PER DIA

març 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius