Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 22/06/2015

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 482 – data d’emissió: 22-6-2015

  • ANIVERSARIS: 200  anys de la batalla de Waterloo. 30 anys de l’estrena a Broadway del musical Big River. 55 anys de l’estrena a Broadway del musical Bye Bye Birdie. 30 anys de l’estrena del film Memorias de África. Avui Meryl Streep compleix 66 anys
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort del productor Robert Chartoff i de la cantant i actriu Julie Wilson. Breu record de l’actriu Laura Antonelli, morta avui.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Mi relación con la comida (d’Angelica Liddell. Dir.: Esperanza Pedreño i Isidro Paterna.Versus Teatre). El crim de la germana Bel (de Frank Marcus. Dir.: Rafael Calatayud. Teatre Romea). Don Pasquale (opera de Gaetano Donizetti. Dir. Laurent Pelly. Gran Teatre del Liceu). Repàs cartellera d’estiu :Ripollet (Amics del Teatre, La Careta i Els homes són de Mart i les dones de Venus), Barcelona (Grec i altres) i altres festivals estiuencs.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: ¡Buen camino!Seis peregrinos, 1 destino; Cherry Pie; Campanilla y la leyenda de la bestia  i La huella del doctor Ernesto Guevara. Crítiques dels films: Hablar (Joaquin Oristrell); Ahora o nunca (Maria Ripoll); El niño 44 (Daniel Espinosa); White God (Kornel Mundruczo) i Jurassic World (Colin Trevorrow). Repàs breu cartellera estiu: Ripollet, Festival de Curtmetratges; Cinema a la Fresca a Montjuic, Filmoteca; alguns títols importants que vindran. Comentari visita Jan Harlan a Phenomena.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari dels films: Mis escenas de lucha (Jacques Doillon) i El pequeño Quinquin (Bruno Dumont).
  • TEMES MUSICALS: Bandes sonores originals dels films següents: Waterloo (música de Nino Rota, dos temes); Memorias de África (Música de John Barry, 1 tema). Dels musicals de teatre: Big River (música i lletra de Roger Miller.3 temes. Original Broadway cast). Bye,Bye Birdie (música de Charles Strousse, lletra de Lee Adams. Temes: An English Teacher (canta Chita Rivera i Dick Van Dyke) i Spanish Rose (canta Chita Rivera). Original Broadway cast). Matilda (música i lletra: Tim Minchin. Tema: Naughty. Original London cast). Canço: I’m Still Here (del musical Follies, música i lletra de Stephen Sondheim. Cantat per Julie Wilson).

ÚLTIM PROGRAMA DE LA TEMPORADA.

TORNAREM EL 14 DE SETEMBRE.   BON ESTIU!!!!

BUSCAR PER DIA

juny 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

BUSCAR PER MES

Arxius