Skip to content
Menu
Infosport 15/12/2014

En l’últim programa del 2014 de L’Infosport hem començant parlant de futbol sala. Hem volgut felicitar el Futbol Sala Ripollet Femení, que ha obtingut la distinció honorífica de campió d’hivern de la Divisió d’Honor Catalana. Hi hem parlat amb l’entrenador Iván Beas sobre el gran inici de temporada de l’equip.

També hem comentat la primera derrota de la temporada del Can Mas Futsal, davant el líder de la Tercera Catalana, el Castellbell (2-3). El Manuel Vico ens ha traslladat la il·lusió de l’equip aquesta temporada per assolir l’ascens, que es reflexa en un magnífic inici de campionat.

En futbol, ens hem fixat en la segona victòria de la temporada del sènior femení de la Escuela Futbol Base, assolida diumenge al migdia davant el Sant Feliu de Codines (2-0). L’autora dels dos gols del partit, la Judith Moreno, ens ha explicat com va ser aquest duel i com treballa l’equip, que busca jugadores per completar la seva plantilla.

També hem parlat amb Javier Varela, el ‘míster’ de la Peña Deportiva Pajaril, que ha sumat una nova victòria que la manté en la quarta plaça a la Tercera Divisió Catalana de futbol. Varela ens ha parlat de les ambicions de l’equip que, tot i les lesions, vol mirar cap amunt a la classificació.

També hem parlat del brillant inici de temporada del primer equip +18 del Club Tennis Ripollet a la Lliga Catalana. Nou jornades i nou victòries és el seu balanç. Diego Rebollo, tècnic i jugador ens ha explicat que la clau està en la compensació del conjunt i en l’efecte sorpresa que han aconseguit davant equips a priori superiors per història. Aquest passat cap de setmana mateix van guanyar per 5 a 0 a la pista del Tennis Andrés Gimeno, vigent campió.

Per tancar el programa, i el 2014, ens hem fet ressò de la recaptació per a la Marató de TV3 de les activitats organitzades en favor de la causa solidària pel Patronat Municipal d’Esports (PAME) i el Club d’Escacs Ripollet. Més de 3.000 euros han assolit plegats amb la col·laboració de la ciutadania ripolletenca.

A més, hem donat a conèixer una informació que avui mateix anunciava el PAME, la inminent remodelació de la pista d’atletisme del Poliesportiu Municipal.

El programa tornarà a l’antena el 12 de gener del 2015. Bones festes a tots i totes!

BUSCAR PER DIA

desembre 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

BUSCAR PER MES

Arxius