Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 17/03/2014

EL SETÈ ART DE TALIA – num. 435

  • ANIVERSARIS: Personalitats nascudes el 1904: Richard Addinsell i Terence Fisher. 85 anys de l’estrena a Broadway del musical: Spring is Here i 35 anys de l’estrena a Broadway del musical Sweeney Todd. 50 anys de l’estrena del film La pantera rosa.
  • ESTRENES DE TEATRE: Comentari de les obres: Stockman (versió lliure d’Un enemic del poble d’Ibsen. Dir: Oriol Tarrasón. Al Teatre Auditori de Ripollet (dia 21). Dansa d’agost (de Brian Friel, dir: Ramon Ribalta. Teatre del Sol de Sabadell). Un mosquit petit (de/dir.: Marc Artigau. Teatre Almeria). Ritter, Dene, Voss / Retorn (de Thomas Bernhard. Dir. Konrad Zschiedrick. Teatre Akademia). Tosca (òpera de Giacomo Puccini. Dir. Escènica: Paco Azorin. Gran Teatre del Liceu). Cartellera: Ripollet, Barcelona, Sabadell.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Ocho apellidos vascos; Pelo Malo; Las maestras de la República. Crítiques dels films: Dallas Buyers Club (Jean-Marc Vallée), Una vida en 3 días (Jason Reitman), Historia de mis putas tristes (Henning Carlsen) i La bella y la bestia (Christopher Gans). Cartellera: Cine-Club Xicsnefils, de Cerdanyola, Cine-club UES, Sabadell, Phenomena, Filmoteca,Exposició al Museu de Girona (Dones Pioneres del cinema).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents (1 tema de cada): Breve encuentro (música de Richard Addinsell), Drácula (música de James Bernard, versió de Terence Fisher), La pantera rosa (música de Henry Mancini), The Glass Mountain (música de Nino Rota). Dels musicals següents: Spring Is Here (tema: With a Song in My Heart. Música de Richard Roders, lletra de Lorenz Hart. Canta Jane Froman. Gravació 1952). Del musical I Married An Angel (tema: Spring is Here, música de Richard Rodgers, lletra de Lorenz Hart. Canta Frank Sinatra. Aquesta setmana arriba la primavera!!!!), Germans de sang (música de Willy Russell. Temes: Quin avorriment i No pot ser veritat. Versió catalana de 1994).Del musical Sweeney Todd (música i lletra Stephen Sondheim, 7 temes, Original Broadway cast).  De la opera Tosca (música de Giacomo Puccini. Tema: Vissi d’arte, canta Montserrat Caballé, 1975).

BUSCAR PER DIA

març 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

BUSCAR PER MES

Arxius