Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 25/11/2013

Programa núm. 422

  • ANIVERSARIS: 80 anys de l’estrena a Broadway del musical Roberta de Jerome Kern; 75 anys de l’estrena a Broadway del musical The Boys from Syracuse (de Richard Rodgers), 40 anys de l’estrena a Broadway del musical Gigi de Frederick Loewe. Avui 75 anys de l’estrena del film Alexander Nevsky de Sergei Eisenstein i 60 anys de la mort del compositor Sergei Prokofiev; avui 40 anys de la mort de l’actor Laurence Harvey. Aniversaris produccions Disney: 85 anys de l’aparició de Mickey Mouse en una pel·lícula; 60 anys de l’estrena de Saludos amigos!, 40 anys de l’estrena de Robin Hood i 30 anys de l’estrena de Tarón y el caldero mágico.
  • ESTRENES DE TEATRE:  Comentari de les obres següents: Fauna (de/dir: Romina Paula, El Canal – Temporada Alta de Girona); Himmelweg (Camino del cielo) (de Juan Mayorga, Dir.:Raimon Molins, Sala Atrium-Bcn); Ego (de/dir: Marc Angelet, Sala Flyhard-Bcn) i Consell familiar (de Cristina Clemente; dir: Jordi Casanovas – Sala Beckett-Bcn). Comentari ruptura de Jordi Casanovas amb Sala Flyhard.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Camille Claudel 1915; Heli, Metro Manila, Plan en Las Vegas i Una esvàstica en el Bidasoa. Critiques dels films: La por (Jordi Cadena), Sister (Ursula Meier); El viatge de la Bettie (Emmanuelle Bercot); Una familia de Tokio (Yoji Yamada), La huida (Deadfall) (Stefan Ruzowitzky) i Los juegos del hambre: En llamas (Francis Lawrence).
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Doris Lessing, Graham Stark i Georges Lautner.
  • CARTELLERA: Ripollet, Cerdanyola, Barcelona, Sant Cugat del Vallès, Phenomena, Filmoteca de Catalunya. Recordatori final termini votació premis Butaca de teatre.
  • TEMES MUSICALS: 4 temes del musical Roberta (I’ll Be Hard to Handle, Smoke Get in Your Eyes, Yesterdays i I Won’t Dance (música de Jerome Kern, lletra d’Otto Harbach. Versions de l’espectacle Jerome Kern Goes To Hollywood, cantats per Elizabeth Welch i Liz Callaway). 2 temes del musical Gigi (Gigi, cantat per Daniel Massey, i I’m Glad I’m Not Young Anymore, cantat per Jean-Pierre Aumont, música de Frederick Loewe, lletra d’Alan Jay Lerner; versions de l’espectacle An Evening with Alan Jay Lerner). 2 temes del musical The Boys from Syracuse: This Can’t Be Love (cantat per Nat King Cole) i Falling in Love with Love (cantat per Frederika von Stade) (música de Richard Rodgers, lletra de Lorenz Hart). 1 tema de les bandes sonores del films següents: Alexander Nevsky (música de Sergei Prokofiev), El Álamo (tema: The Green Leaves of Summer, música de Dimitri Tiomkin, lletra de Paul Francis Webster, cantat per The Brothers Four); Le Pachá (Inspector Joss)(cancó Requiem pour un con, cantada per Serge Gainsbourg, composta per Michel Colombier i Serge Gainsbourg). Bloc Disney: 1 tema de Steamboat Willie (tradicional); Saludos amigos!, Robin Hood i Tarón y el caldero mágico (aquesta d’Elmer Bernstein). Cançó: Marry Me A Little, del musical Marry Me A Little, composta per Stephen Sondheim i cantada per Betty Buckley.

BUSCAR PER DIA

novembre 2013
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius