Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 18/11/2013

Programa núm. 421

  • ANIVERSARIS: 75 anys de l’estrena del musical de Broadway Leave it To Me de Cole Porter, 80 anys de l’estrena del musical de Broadway Roberta de Jerome Kern, 100 anys de l’estrena del musical de Broadway The Doll Girl de Jerome Kern. 40 anys de les estrenes dels films Tal como éramos i Primavera en otoño; 30 anys de lestrena del film Yentl, 60 anys de lestrena del film Se interpone un hombre; 50 anys de lestrena del film Un domingo en Nueva York i 70 anys de l’estrena del film Stormy Weather. 50 anys de l’assassinat del president John F. Kennedy.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Baghead; El pequeño ángel; El pequeño mago; L’Ali té els ulls blaus; La huida (Deadfall); Sister i The Collection. Crítiques dels films:  Blue Jasmine (Woody Allen); Séptimo (Patxi Amezcua), ¿Quién mató a Bambi? (Santi Amodeo), Retornados (Manuel Carballo), Thor: el mundo oscuro (Alan Taylor), Malavita (Luc Besson) i Un cerdo en Gaza (Sylvain Estibal).  Comentari a la oferta de cinema a 3,50 euros a les cadenes Cinesa i Yelmo Cineplex els die 18-19 i 20 novembre.
  • ESTRENES DE TEATRE: Comentari de les obres: Cosmética de l’enemic (d’Amélie Nothomb, dir.: Magda Puyo, divendres 22 al Teatre Auditori de Ripollet). Nedant cap a la mar de la Xina (de/dir.: Paul Berrondo – Teatre Almeria). Master Class (de Terrence McNally. Dir.: Agustín Alezzo. Teatre Borràs). Un réquiem per a Salvador Espriu (a partir de la obra de Xavier Benguerel. Direcció músical: Miquel Ortega. TNC-Sala Gran).
  • CARTELLERA: De Ripollet, Barcelona, Girona (Temporada Alta); Sant Cugat, Cerdanyola del Vallès, Filmoteca de Catalunya (cinema, teatre i exposicions varies).
  • TEMES MUSICALS: Del musical Leave It To Me: temes: Overture, My Heart Belongs to Daddy (versions de Marilyn Monroe i Mary Martin), From Now On (versió de Peggy Lee) i Get Out of Town (versió de Lena Horne). Temes no originals del musical. Música de Cole Porter). Del musical Roberta. Tema Smoke Gets Into Your Eyes (cantat per Kiri Te Kanawa. Música de Jerome Kern i lletra d’Otto Harbach). Del musical: The Doll Girl: tema A Little Thing LIke a Kiss (cantat per Anne Sciolla, música de Jerome Kern). Cançó Blue Moon (música Richard Rodgers, lletra Lorenz Hart, cantada per Ella Fitzgerald). Cançó Stormy Weather (música de Harold Arlen, lletra Ted Koehler, cantada per Lena Horne, inclosa en el film Stormy Weather, però no correspon a la banda sonora original). 1 tema de cadascuna de les bandes sonores originals dels  films següents: Tal como éramos (tema idem, versió instrumental, música de Marvin Hamlisch); Se interpone un hombre (música de John Addison), Primavera en otoño (música de Michel Legrand), JFK (música de John Williams). Del film Yentl: cançons: The Way He Makes Me Feel i Papa, You Can Hear Me?; música de Michel Legrand, lletra d’Alan i Marilyn Bergman, cantades per Barbra Streisand. Del film Un domingo en Nueva York; (cancó idem, música Peter Nero, lletra de Carol Coates, cantada per Mel Torne).

BUSCAR PER DIA

novembre 2013
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius