Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 13/02/2012
  • ANIVERSARIS: Bicentenari del naixement de Charles Dickens.
  • ESTRENES CINEMA: Films no vistos: Lo mejor de Eva; Ithemba, Promoción fantasma; Sunrise-Sunset; Papa soy una zombie, The Turin Horse, French Kissers Star Wars: la amenaza fantasma – 3D.Comentaris de: El monje (Dominik Moll); Declaración de guerra (Valerie Donzélli); Katmandu, un espejo en el cielo (Iciar Bollaín), Three (Tom Tykwer), El invitado (Daniel Espinosa); War Horse (Caballo de batalla) (Steven Spielberg), Moneyball-Rompiendo las reglas (Bennett Miller) iLos Muppets (James Bobin).
  • ESTRENES TEATRE:  Cartes lliures: Cartes impertinents (Maria Aurèlia Campmany) (Teatre Lliure-Montjuïc), Cock (Polla) de Mike Bartlett,Dir. Marta Angelat (Club Capitol), Doria de Ivan Campillo, dir. Teresa Devant (Sala Muntaner), Filomena Marturano de Eduardo de Filippo, dir. Ramon Ribalta (Teatre del Sol- Sabadell).
  • L’HORA DE L’ADÉU: Mort de Whitney Houston, James Farentino, Paco España, Ian Abercrombie, Etta James i Ben Gazzara.
  • NOTICIES: Breus comentaris Premis Gaudí, Premis Goya (dia 19), Premis Oscar (dia 26), entrega Premis Bafta i inauguració Filmoteca Catalunya (dia 21).
  • TEMES MUSICALS: Bandes sonores dels films: David Copperfield (música Malcom Arnold); Scrooge (música Richard Addinsell) (suites);Oliver Twist (música Arnold Bax), The Muppet Christmas Carol (música Paul Williams) i El guardaespaldas (tema cantat per Whitney Houston). Temes dels musicals de teatre: Scrooge (música de Leslie Bricusse) The Mystery of Edwin Drood (música de Rupert Holmes) i els temes: All They Laughed (deGeorge Gerswhin,cantat per Ella Fitzgerald) i I’ve just wanna make love you (cantat per Etta James)

BUSCAR PER DIA

febrer 2012
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829  

BUSCAR PER MES

Arxius