Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 14/11/2011
  • Bloc musical inicial: El Mar Mediterrani (JJ.OO Bcn 92) – Ryuichi Sakamoto
  • Aniversaris: 20 anys de la mort d’Yves Montand.
  • Estrenes cinema: Breu comentari films no vistos: Footlose, Los olvidados de los olvidados, La maleta mexicana, La sombra de Evita, London Boulevard, 30 minutos o menos, Brava Victoria! entre d’altres. I crítiques de: Verbo (Eduardo Chapero-Jackson), El perdón (Ventura Durall), 5 metros cuadrados (Max Lemcke), Habemus Papam (Nanni Moretti), Melancolia (Lars von Trier), Miradas de amor (Sergio Rubini), Anonymous (Roland Emmerich); Un golpe de altura (Brett Rattner), Detrás de las paredes (Jim Sheridan) i La guerra de los botones (Christophe Barratier).
  • Estrenes teatre: Breu comentari d’obres ja fetes i fora de cartellera: Cartes lliures: Anton Txékhov i Olga Knipper, Raoul, Pessoa o que turista deve ver. I crítiques de: Dos punks i un vespino (Teatre Gaudí), Vamos a por Guti (Versus Teatre), Qui té por de Virginia Woolf? (Edward Albee, dir. Daniel Veronese – Teatre Romea), Els 39 esglaons (Dir. Abel Folk, Club Capitol), Mein Kapital (autors varis, Tantarantana Teatre), Oua Umplute.El funeral (Sala Muntaner) i a Ripollet: El sexe dels àngels.
  •  Notícies: Tancament periode votacions premis Butaca, Oscars honorifics entregats + no Murphy, si Crystal. Càsting teatral Ripollet. Calixto Bieito a Fribourg. Premis per Carmen Maura, Josefina Molina, José Luis Alcaine,Shirley McLaine, Exposició Caixaforum (Ballets russos) i França: Comèdie Française. Adéu a Maria Jesús Valdés i Jesús Ferrer (breu)
  • Cartellera: Ripollet, Sabadell, Terrassa, Barcelona, Opera Icària, Filmoteca (tancament Aquitània, dia 21-11).
  • Temes musicals: C’est si bon, Les feuilles mortes, Un gamin de Paris, Les cireurs de soulier de Broadway i Les grands Boulevards (tots cantats per Yves Montand, Esquilache (Jose Nieto), Czardas (Oua Umplutte); Tristan i Isolda (overtura- Richard Wagner) + clip film Verbo.

BUSCAR PER DIA

novembre 2011
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

BUSCAR PER MES

Arxius