Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 17/10/2011
  • Bloc musical inicial: Cop de Rock (obra de Dagoll Dagom, actualment al Teatre Victòria).
  • Notícies: Premis Madrid Cultura a Josep M. Pou i Carmen Maura. Verdi Nights. Comentari a les nominacions dels premis Butaca de Teatre. Comentari de la 44 edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Cataluna (Sitges 2011), amb el Palmarès.
  • Teatre: Comentari de Vol i Dol (Ripollet); Dogville (Teatre Romea); Nadir (La Seca –Espai Brossa); L’any que ve serà millor (Villarroel) i Reglas, usos y Costumbres en la sociedad moderna (Tantarantana).
  • Estrenes cinema: Cita de pelis no vistes: El sueño de Ivan, Bertsolari, Sin salida, Capitan Trueno i altres. Comentari extens de: Gueto (Yael Hersonski); Las razones del corazón (Arturo Ripstein), Nader y Simin, una separación (Asghar Farghadi), Son of Babylon (Mohamed Al-Daradji), Mientras duermes (Jaume Balagueró), El ilusionista (Sylvain Chomet), One Day –Siempre el mismo dia (Lone Scherfig), Another Year (Mike Leigh), Crazy, Stupid, Love (Glenn Ficarra), Intruders (Juan Carlos Fresnadillo) i Contagio (Steven Soderberg).
  • Cartellera: De Ripollet, Cerdanyola, Barcelona, Sabadell, Temporada Alta i Filmoteca.
  • Aniversaris: 200 anys de la mort de Frank List i avui 25 anys del nomenament de Bcn com a ciutat olímpica.
  • Temes musicals: Cop de Rock (5 temes), Tiempo de tormenta (Angel Illarramendi); Tormento (Carmelo Bernaola); Feux Follets/Allegretto (Frank List), Amigos para siempre (Andrew Lloyd Webber) i clips dels films: Mientras duermes, Crazy,Stupid, Love i Contagio.

BUSCAR PER DIA

octubre 2011
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

BUSCAR PER MES

Arxius