Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 10/10/2011
  • Aniversaris: 70 anys i 50 de professió de Núria Feliu. Centenari Fotògraf Joe Rosenthal. 50 anys mort Chico Marx. 44 aniversari Michael Giacchino –avui-.
  • Notícies: Comentari 44ª edició Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Sitges 2011.
  • Entrevista: Hermann Bonnin, director del nou espai teatral La Seca – Espai Brossa (abans Espai Escènic Joan Brossa). I director obra teatre: El comte Arnau.
  • Estrenes teatre: Comentaris de les obres següents: Una vella, coneguda olor (Josep M. Benet i Jornet, TNC); La costa de la Utopia (de Tom Stoppard. Muntatge rus del Teatre Lliure-Montjuïc), El Box (R. Bartís- Temporada Alta); Un fantasma a casa (de Noel Coward, Teatre Borràs); El comte Arnau (de Joan Maragall, TCN), La violación de Lucrecia (de William Shakespeare, Teatre Lliure de Gràcia); Forever Young (direcció Tricicle, Teatre Poliorama), Chicago (musical Bob Fosse, Kande-Ebb, Teatre Tivoli), Los Miserables (Boublil- Schomberg, BTM).
  • Cartellera: Filmoteca, Temporada Alta – Girona, Barcelona, Terrassa.
  • L’hora de l’adeu: Record per la mort de: Steve Jobs, Gunnar Fischer, Roland Petit, Manuel Vallés (Toto), Amy Winehouse, Raul Ruiz i Jorge Semprun.
  • Temes musicals: La nit de nuvis (de la revista “La reina ha relliscat”) per Núria Feliu, Banderas de nuestros padres (Clint Eastwood), Angoixa (José Manuel Pagan), Pistoleros de agua dulce i Plumas de caballo (temes de Chico Marx), Un espiritu burlón (Richard Addinsell), Forever Young (medley), Chicago (Todo ese jazz), Los Miserables (Soñé i Sale el sol), Cars (Michael Giacchino) i Z (Mikis Theodorakis) + clips film: Verbo.

 

BUSCAR PER DIA

octubre 2011
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

BUSCAR PER MES

Arxius