Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 04/06/2024

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 793 – data d’emissió: 4-6-2024 

  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Conspiranoia (de Marc Angelet i Jordi Casanovas. Dir.: Jordi Casanovas. Al Teatre Auditori de Ripollet, 14 Juny); Retrat de l’artista mort (Espanya ’39 – Argentina ´78) (de/dir.: Davide Carnevali. Teatre Lliure de Gràcia); Prima Facie (de Suzie Miller. Dir.: Juan Carlos Fisher. Teatre Poliorama); Qui estigui lliure (de/dir.: Xavi Buxeda i Marcet. Sala Beckett. Sala de Dalt); No hi ha fills innocents (de Pier Paolo Pasolini. Dir.: Mia Parcerisa. Sala Atrium) i La Cenerentola (òpera de Gioachino Rossini. Dir. Escènica: Emma Dante. Dir. Musical: Giacomo Sagripanti. Gran Teatre del Liceu). Repàs de cartellera: Ripollet i Barcelona. Notícia: Breu repàs de les nominacions als Premis Tony de Teatre.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Richard M. Sherman i Jan A. P. Kaczmarek (compositors); Dabney Coleman (actor); Mark Damon (actor i productor); Fred Roos (productor); Edward Bond (dramaturg, escriptor i guionista), Edgardo Cozarinsky (director, actor, dramaturg, escriptor i actor) i Morgan Spurlock (director de documentals).
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Los buenos profesores (Thomas Lilti); Maria Montessori (Léa Todorov); La caja de cristal (Asil Özge); El último late show (Colin i Cameron Cairnes); La mujer dormida (Laura Alvea); Tatami (Zar Amir Ebrahimi i Guy Nattiv); La promesa de Irene (Louise Archambault); El último verano (Catherine Breillat) i Un año difícil (Éric Toledano i Olivier Nakaché). Films estrenats i no vistos: Arthur; Iris; Pandilla al rescate; Sirocco y el Reino de los Vientos; Los últimos pastores; El exorcismo de Georgetown; Haikyi! La batalla del basurero; Sylvanian Families La Película: El regalo de Freya; Se abre la veda; Red; Sabor a libertad; Historias; El primado de Polonia i Jugando con fuego. Repàs de cartellera: Xicsnèfils de Cerdanyola; El documental del mes; Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (Ripollet), Fi de l’exposició dedicada a Tim Burton. Festival Fire!! I Rain Film Festival.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari del film Back to Black (Sam Taylor-Johnson) i de la sèrie Un Caballero en Moscú (Movistar).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Mary Poppins (temes: Supercalifragilisticexpialidocius i Chim,Chim Cheree, cançó i tota la banda sonora premiada amb l’Oscar);   (tema idem); El libro de la selva (tema: That’s What Friends Are For). Tots els temes compostos en música i lletra per Richard i Robert M. Sherman); Descubriendo Nunca Jamás (música de Jan A.P. Kaczmarek, banda sonora premiada amb l’Oscar) La mujer dormida (música d’Alfred Tapscott. Tema idem); Un año difícil (cançó: La valse à mille temps, de i cantada per Jacques Brel); Back to Black (música de Nick Cave i Warren Ellis, tema: Song for Amy). Dels musicals u obres de teatre: Prima Facie (Tema: The Winner, composta per Self Esteem. Original London cast, 2022); No hi ha fills innocents (tema: Titoli di testa, composta i cantada per Pau de Nut. Original Barcelona cast, 2024) i Busker Alley (música i lletres de Richard i Robert M. Sherman. Temes: Busker Alley i Baby Me, original Broadway cast, 2003, temes cantats per Jim Dale i Glenn Close, respectivament). I de la sèrie: Un Caballero en Moscú (música de Federico Jusid. 1 tema).

BUSCAR PER DIA

juny 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

BUSCAR PER MES

Arxius