Skip to content
Menu
Info Setmanal 15/06/2023

A l’Info Setmanal 598, hem començat parlant del Ple Extraordinari que tindrà lloc aquest dissabte de constitució del nou consistori, i també del darrer Ple de la legislatura celebrat aquest dimecres, 14 de juny. Tot seguit, hem conversat sobre la presentació al Teatre Auditori, dilluns vinent, dels projectes “Me’n recordo” i “Camins”, realitzats pels IE El Martinet i els Pinetons amb Agnès Sebastià, de l’Associació A Bao Aqu; Àngels Leiva, de Traça, i Laia Santiago, alumna de 4t d’ESO. Després, hem parlat amb Jordi Giménez, director de la coral de la Societat Coral “El Vallès”, i Marcel Casellas, de la Cobla Catalana dels Sons Essencials, sobre la representació d’aquest divendres al Teatre Auditori de la famosa obra “Cançó d’amor i de guerra”. A continuació, hem conegut els detalls de la Festa solidària de l’Institut Lluís Companys que se celebrarà dilluns vinent, amb Maica Estruch, membre del centre educatiu i portaveu de LC-Solidaritat. Hem conversat amb Paco González, president de l’Associació Ripollet Rock, que enguany arriba al seu 30è aniversari amb un cartell de luxe en el seu festival que tindrà lloc durant la Festa Major. Per últim, hem acabat l’Info repassant l’actualitat de la ciutat amb “Revista de Ripollet” i “Ripollet al Dia”.

 

Foto: Àngels Leiva, de Traça, i Laia Santiago, alumna de 4t d’ESO.

BUSCAR PER DIA

juny 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius