Skip to content
Menu
Visca la ràdio 17/12/2022

Edició especial realitzada de cara al públic des del Mercat de Nadal de Ripollet, a la plaça de l’Onze de Setembre, sobre la fira i les activitats del cap de setmana a Ripollet. Amb entrevistes a l’estudi i connexions amb els diferents punts d’interès.
Va començar amb la connexió amb el Centre Cultural, en conversa amb Ricard Sancho d’AFOCER sobre el 38è concurs fotogràfic Pere Viltró. Més tard, va comptar amb Marta Buxó i José Antonio Delgado, de Populus Labora, participants en la fira. Tot seguit, Txell Caler, regidora de Comerç i Empresa va parlar sobre l’organització del Mercat de Nadal. Els Pastorets d’Amics del Teatre es van acostar per parlar de l’estrena d’enguany acompanyats dels Grallers de Ripollet, que participen també a l’obra. Durant l’entrevista van interpretant en directe dues peces. A continuació, Sergi Vera, president de la Unió de Comerciants de Ripollet va presentar del sorteig de la campanya de Nadal d’aquest any. Tot seguit, vam connectar amb el Mercat Municipal, on la Susana Rodríguez, presidenta de l’Associació de Paradistes, va valorar la jornada. Tot seguit la Celia González, monitora del Centre d’Esplai l’Estel, va desvelar alguns detalls sobre el Caga Tió tant característic de l’entitat. Més tard, vam connectar amb Carmen Gamis i Montse Nogués, del Taller de les Fades, sobre la venda de treballs manuals solidàries per la Marató de TV3. També ens vam desplaçar fins a la paradeta de Joves Artistes de Ripollet on ens van donar més detalls sobre els seus productes artesanals. I vam acomiadar el programa amb el JaviGaar, artista local que també comptava amb una paradeta al mercat.

BUSCAR PER DIA

desembre 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius