Skip to content
Menu
Info Setmanal 20/10/2022

A l’Info Setmanal 569, hem conegut la plataforma ciutadana Ripollet Limpio y Digno i les seves crítiques al sistema de recollida de residus Ripollet Aporta, de la mà de quatre membres del col·lectiu, Maria Amor Puig, Carol Ariza, Àngels Pividal i María José López. També hem descobert la iniciativa de Sergio Buch, veí de Ripollet, que aquest cap de setmana començarà la seva participació en el Nomadraid 2022, un ral·li pel Marroc en cotxes clàssics. Hi anirà acompanyat del seu company de feina, Robert Fernández. Tot seguit, hem parlat dels diversos tallers sobre hàbits saludables que han començat als CAP de Ripollet, amb el seu responsable, el dietista i nutricionista José Cano. A continuació, hem conversat amb Carmen Espinosa, artista de Ripollet, que aquesta setmana inaugura la seva exposició “Els invisibles del Mediterrani” al Centre Cultural. Per últim, hem parlat de la representació de l’obra “La Rambla de les floristes”, a càrrec de l’entitat Amics del Teatre, amb la seva directora i actriu, Marta Figueras. Hem acabat l’Info Setmanal, comentant l’actualitat informativa de Ripollet amb David Rúa, de la “Revista de Ripollet”, i Judit Josa, de “Ripollet al Dia”.

 

Foto: Marta Figueras, actriu d’Amics del Teatre i directora de “La Rambla de les floristes”.

BUSCAR PER DIA

octubre 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

BUSCAR PER MES

Arxius