Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 21/03/2022

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 707-  data d’emissió: 21 març  2022

  • BLOC MUSICAL INICIAL: Banda sonora de Madres paralelas d’Alberto Iglesias (banda sonora nominada a l’Oscar)
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Nadia (Companyia La Conquesta del Pol Sud. Dir.: Carles Fernández Giua. Teatre Auditori de Ripollet. Dia 26). Aisha and Abhaya (espectacle de dansa i cinema de Sharon Eyal i Rambert. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Gran). Ils nous ont oubliés (Dir.: Séverine Chavrier. A partir de l’obra:  El forn de calç, de Thomas Bernhard. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Gran). Dels intestins una soga i del cul un sac de gemecs (d’Íntims Produccions i David Climent. Sala Beckett, sala de Dalt). Ópera: Pelléas et Mélisande (de Claude Debussy. Dir. Escénica: Àlex Ollé. Gran Teatre del Liceu). Els nostres fills (de Lucy Kirkwood. Dir.: Marta Gil Polo. Teatre Akadèmia). Els sensespai (de/dir.: Lara Díez Quintanilla. Sala Flyhard). Lacrimosa (de Bàrbara Mestanza. Dir.: Francesc Cuéllar. Sala Atrium). El último adiós (de /dir.: Denise Duncan. Sala Tantarantana). Apologia i escarni de l’estupidesa humana (musical de Marc Timón. Sala Versus Glòries). Repàs de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; L’Hospitalet de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Terrassa i Barcelona. Notícies: Avui s’entreguen els Premis de la Crítica (24 edició), breu repàs dels nominats.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de William Hurt (actor).
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: La peor persona del mundo (Joachim Trier); El acontecimiento (Audrey Diwan); Luzzu (Alex Camilleri); Código Emperador (Jorge Coria); Escape Room: la pel·lícula (Héctor Claramunt); Introduction (Hong-Sang-soo); Last Picture Show (La última película) de Pan Nalin i Cyrano (Joe Wright). Films estrenats i no vistos: La protegida; Corazón de padre; Jane por Charlotte; Jackass Forever; El mundo es vuestro; El despertar de Nora; El engaño; El hombre del sótano i Los tipos malos. Notícies: Harry Potter Film Fest (dies 26 i 27 de març). Dia 27 de març s’entreguen els Oscar. Breu comentari.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores del films següents: Madres paralelas (música d’Alberto Iglesias. Temes: Sesión de fotos; El visillo volante; Las visitas; Fotos a la niña i Prueba de maternidad); Fuego en el cuerpo (música de John Barry. Tema: Main Title). El turista accidental (música de John Williams. Tema: Main Title); Luzzu (música de Jon Natchez. 1 tema); Last Picture Show (La última película) (música de Cyril Morin. 1 tema). Cyrano (musical amb música de Bryce Dessner i Aaron Dessner. Lletres de Matt Berninger i Carin Besser. Temes: Opening i Someone To Say). Dels musicals u obres de teatre: Pélleas et Mélisande (òpera amb música de Claude Debussy. 1 tema). Apologia i escarni de l’estupidesa humana (música i lletres de Marc Timón. Varios fragments, original Barcelona cast, 2022). Billy Elliot (música d’Elton John. Lletres de Lee Hall. Tema: Shine. Original London cast, 2005).

BUSCAR PER DIA

març 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius