Skip to content
Menu
Cor Blau 10/03/2022

Juguen les ripolletenques tots els papers de l’auca en el món dels esport?

El programa Cor Blau, del Club Bàsquet Ripollet i emès a l’emissora municipal Ripollet Ràdio, va dedicar l’edició de març al paper de les dones en el món de l’esport. El programa es va fer dijous 10 de març en una sala del Casal de Joves (Can Teixell) obert al públic.

Es va canviar el format habitual per muntar una taula oberta que va comptar amb la participació de Txell Caler (regidora de feminismes), Andrea Guijarro (regidora d’esports), Cristina González ( jugadora / tècnica del Club Handbol Ripollet), Elena Planas (membre de la junta del CB Ripollet i mare d’un júnior del club), Conxita Labajos (veterana del CB Ripollet. Una de les pioneres del primer equip femení del club) i Núria Gorina (presidenta del CB Ripollet). La periodista Àngels Leiva va fer l’editorial del programa.

En el decurs del programa es va disseccionar la realitat de les ripolletenques en l’esport local. Una tasca valorada des de les diverses òptiques de les dones participants al programa, tot partint de la quasi nul·la presència femenina a les directives dels clubs (només hi ha dues dones presidentes en una totalitat de 30 entitats) o que només hi hagi un 13% d’equips femenins purs al poble. 16 d’un total de 123. Les convidades van evidenciar que hi ha molta feina per fer, establint canals perquè les nenes, joves i adultes que ho vulguin puguin fer esport. Per això cal difondre totes les opcions possibles perquè ningú en quedi al marge. Aquesta és la tasca que es fa des de la regidoria d’esports, potenciant l’esport escolar, o la Xarxa Lila, que s’impulsa des de Feminismes. Unes propostes que han de comptar amb el suport actiu dels clubs esportius i la societat ripolletenca.

El programa Cor Blau de març es va fer en el marc del programa d’activitats a l’entorn del 8 de març de 2022.

BUSCAR PER DIA

març 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius