Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 07/03/2022

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 705-  data d’emissió: 7 març  2022

  • BLOC MUSICAL: Audició parcial d’una banda sonora nominada a l’Oscar: Don’t Look Up (No mires arriba) de Nicholas Britell.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: No em diguis reina (d’Emili Corral. Dir.: Emili Corral i Glòria José.). Nadia (de Nadia Ghulam. Dir.: Carles Fernández Giua) (les dues properarment al Teatre Auditori de Ripollet). Crim i càstig (de Fiódor Dostoievski. Adaptació  i dir.: Pau Carrió. Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver). L’oreneta (de Guillem Clua. Dir.: Josep Maria Mestres. La Villarroel). Repàs cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Terrassa, L’Hospitalet de Llobregat i Barcelona. Festival In Risus.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de: Alan Ladd, Jr. (Productor); Moses J. Moseley i John Stahl (actors) i Pau Riba (compositor, cantautor, escriptor, actor).
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítica dels films següents: Hive (Colmena) (Blerta Basholli); Un pequeño mundo (Laura Wandel); Los amores de Anaïs (Charline Bourgeois-Tacquet); Las ilusiones perdidas (Xavier Giannoli); El triunfo (Emmanuel Courcol); Language Lessons (Natalia Morales); Un héroe (Asghar Farhadi); Malnazidos (Javier Ruiz Caldera i Alberto de Toro, estrena 11 de març); Coda (Sian Feder); Muerte en el Nilo (Kenneth Branagh) i The Batman (Matt Reeves). Notícies: Comentari als XIV Premis Gaudí: Sis dies corrents, triomfadora.  Cartellera: Ripollet, Xiscnefils (Cerdanyola del Vallès); Filmoteca de Catalunya: Centenari de Pier Paolo Pasolini. Brain Film Festival al CCCB. Animac (Lleida i Filmin).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Don’t Look Up (música de Nicholas Britell. 15 temes).  El trifunfo (música de Fred Avril, 1 tema); Coda (cançó: It’s Your Thing, de O’Kelly Isley, Ronald Isley i Rudolph Isley, cantat per Emilia Jones i cor film); Muerte en el Nilo (música de Patrick Doyle, 1 tema); The Batman (música de Michael Giacchino, tema: The Batman). Mamma Roma (Música de Carlo Rusticelli. Tema: Stornello). Porcile (Música de Benedetto Ghiglia. Tema: Marcia scellerata). De la obra de teatre: Ce Fou (de Platonov – muntatge del Théâthe National Populaire. Música de Maurice Jarre. Tema: La valse). Cançons: L’oreneta  (de Manel Morera, cantada per Jaume Aragall) i Noia de porcellana (de i cantada per Pau Riba).

BUSCAR PER DIA

març 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius