Skip to content
Menu
Info Setmanal 03/03/2022

A l’Info Setmanal 550, hem conversat sobre les activitats de commemoració del 8M, Dia de les Dones, amb la regidora de Feminismes, Txell Caler, la regidora d’Esports, Andrea Guijarro, la membre del Comitè de Dones, Sílvia Montilla, i el presentador del programa de Ripollet Ràdio “Cor Blau” del CB Ripollet, Jordi Jorba. A més, hem parlat del conflicte armat a Ucraïna i el viatge que han fet dos ripolletencs fins a la frontera entre Hongria i Ucraïna per rescatar 6 familiars que fugen de la guerra. Conversarem amb Susana Barea, promotora d’una campanya solidària amb les persones refugiades d’Ucraïna. També hem escoltat a través d’uns àudios a Xavi Escoda i Vitaly Ovadenko, els dos ripolletencs que duen a terme aquest viatge de més de 2.000 quilòmetres. Després, hem conegut el projecte guanyador de la futura residència per a gent gran de Ripollet, de la mà d’un dels seus creadors Toni Montes, membre de l’estudi arquitectònic Miba Architects. Tot seguit, hem parlat amb l’escriptora ripolletenca, Tamara Marín, que aquest dijous al vespre presenta la seva nova novel·la “Sígueme el juego”. També hem conversat sobre el Club Tennis Taula Ripollet i la trobada esportiva en la qual col·labora aquest dissabte, amb el president del club Xavier Peñarando. Finalment, hem descobert els detalls de la Cincomarzada que celebra el Centro Aragonés aquest diumenge amb Marcos Gayán i Jordi Cànovas, president i soci de l’entitat.

 

Foto: Andrea Guijarro, regidora d’Esports; Txell Caler, regidora de Feminismes, i Sílvia Montilla, membre del Comitè de Dones.

BUSCAR PER DIA

març 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius