Skip to content
Menu
Info Setmanal 08/07/2021
Hem començat el darrer Info Setmanal de la temporada parlant de la realitat del col·lectiu LGTBI a Ripollet, que celebrarà aviat la Diada LGTBI, l’Orgull de Ripollet!, molt marcada enguany per l’assassinat fa pocs dies d’en Samuel, un jove gallec mort apallissat en un crim homòfob. Hem tingut amb nosaltres a Fran Sánchez, regidor de Polítiques LGTBI de l’Ajuntament, a més de Toni Luque i Marta Alba, de Proud LGTBI Ripollet. A continuació hem sentit una breu història del moviment del col·lectiu a càrrec de la historiadora local Helena Bea, membre també de l’entitat. Hem seguit parlant amb Jordi Moya, representant del Gremi d’Hostaleria a Ripollet, sobre el tancament de l’oci nocturn pel rebrot de COVID-19 que s’ha viscut les darreres setmanes. A la segona hora hem repassat l’actualitat de la setmana amb les revistes i hem escoltat uns quants nois i noies de l’Esplai l’Estel, que aquest matí han visitat l’emissora. A continuació, César Martínez, coordinador de la Creu Roja a Ripollet ens ha fet un balanç dels cursos que han estat fent els darrers mesos per a persones migrades, així com per a joves i gent gran. Hem continuat escoltant una entrevista amb els músics locals Wild Mamas, que divendres presentaran el seu nou EP al Teatre Auditori, i hem acabat l’informatiu entrevistant a Oriol Mor, regidor de Cultura, sobre la Festa Major 2021 que aviat presentarà el seu programa.

BUSCAR PER DIA

juliol 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius