Skip to content
Menu
Info Setmanal 03/06/2021
A l’Info Setmanal d’aquesta setmana hem començat parlant amb els regidors Oriol Mor i Pablo López sobre el Festiu!, la programació d’activitats que entitats i Ajuntament han preparat per als mesos de juny i juliol d’aquest estiu. Hem seguit entrevistant a Pere Padró, de Cultura i Tradició, sobre la celebració del Corpus que es farà, en petit format, a Ripollet aquest cap de setmana i la participació de l’entitat ripolletenca a les grans catifes de Montserrat i Barcelona. Hem acabat la primera hora escoltant l’entrevista amb David Fontanals, coautor del llibre El petit Ripollet, que farà la primera de les tres rutes literàries aquest dissabte.
A la segona hora hem començat repassant l’actualitat amb les revistes i hem sentit la crònica d’esports, marcada per la presentació del llibre del centenari del CF Ripollet. A continuació hem entrevistat a Luis Tirado, portaveu del PSC a Ripollet (a la foto), sobre la seva denúncia de les possibles irregularitats amb les dedicacions de dos regidors del govern. Hem acabat entrevistant a Joel Revilla i Núria Escursell, d’ERC i Jovent Republicà, que han fet balanç de la primera meitat de legislatura.

BUSCAR PER DIA

juny 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

BUSCAR PER MES

Arxius