Skip to content
Menu
Ple Municipal 29/04/2021

El Ple Municipal ordinari del passat dijous va aprovar una modificació de crèdit per valor de 4.089.970,43 €, finançada únicament amb romanent de tresoreria, que implica moltes partides i significa inversions, ajuts i serveis per a la millora i la recuperació de Ripollet després de la crisi de la COVID-19. D’aquests quatre milions, la part més important (dos milions i mig) corresponen a inversions, com la recuperació de la llera del riu, millores a instal·lacions esportives i el projecte executiu de serveis per a la gent gran.

Segons va explicar la primera tinenta d’alcalde i regidora d’Economia, Pilar Castillejo, aquesta modificació té la finalitat de “no deixar ningú enrere, ni persones ni empreses”, i compta amb tres grans objectius: complir amb les inversions aprovades als pressupostos 2021 amb fons propis de l’Ajuntament; continuar amb altres inversions necessàries a la via pública (com voreres i enllumenat) i equipaments públics, i encarar ajudes de reparació després de la crisi per la COVID-19. El punt va comptar amb el vot favorable de Decidim, PSC, SOM Ripollet i el regidor no adscrit Eugeni Montanuy. Ciutadans es va abstenir.

Pel que fa als altres punts destacats, es va aprovar la memòria de l’exercici 2020 de la Defensora de la ciutadania, Núria Blasco, present a la sessió plenària. El punt va comptar amb el suport unànime de tot el consistori, que van agrair a Blasco la seva feina el passat any, especialment per les dificultats de la pandèmia. També hi va haver unanimitat als altres punts: la petició a l’AMB la declaració d’àrea tensa per a la regulació dels preus dels lloguers a Ripollet, el reglament del servei públic de menjador de les escoles públiques municipals de Ripollet i l’acta de les operacions de delimitació entre els termes municipals de Ripollet i Cerdanyola del Vallès.

També hi va haver unanimitat amb les tres mocions presentades al Ple d’abril. La primera, presentada pel PSC, per buscar ajudar la cultura i instar a la Generalitat que les entrades a espectacles siguin salconduits culturals en cas de nous confinaments comarcals; la segona, presentada també pel PSC i signada per totes les forces, a proposta de les entitats veïnals, demana a l’AMB la supressió del Tribut Metropolità a la segona corona pels anys 2021 i 2022, després de la resolució del Síndic de Greuges, i la tercera, presentada conjuntament per Decidim, PSC, SOM i el regidor no adscrit, que demana una llei que garanteixi el dret a l’habitatge i l’aturada dels desonaments a les persones vulnerables sense alternativa d’habitatge.

BUSCAR PER DIA

abril 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius