Skip to content
Menu
Info Setmanal 15/10/2020
A l’Info Setmanal del dijous 15 d’octubre hem començat parlant de l’entrada en vigor aquesta mitjanit del tancament de bars i restaurants amb Enric Gené, president del Gremi d’Hosteleria i Turisme del Vallès Occidental i el Barcelonès, així com amb els responsables de dos establiments ripolletencs: el Music Bar JJ i la Cervecería 93. Hem continuat parlant amb Laura Querol, tècnica d’ocupació, sobre l’atenció que es fa des de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de Ripollet a les persones beneficiàries de la Renda Garantida. Hem tancat la primera hora amb la crònica esportiva, marcada per la suspensió de la competició no professional d’àmbit català per la segona onada de la pandèmia.
Hem encetat la segona hora parlant amb Judit Josa i David Rua, del Ripollet al Dia i la Revista de Ripollet. Hem seguit el porgrama entrevistant a Laura Dulcet, presidenta de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell, que iniciarà demà divendres la 27a temporada amb un espectacle de Pepa Plana i un homenatge a, entre d’altres, Wenceslau Soler. Per acabar, hem parlat amb Núria Teruel, membra de la junta local de l’AECC, sobre el Dia Mundial del Càncer de Mama que es celebrarà dilluns malgrat hagin hagut de suspendre les seves activitats habituals pel coronavirus.

BUSCAR PER DIA

octubre 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius