Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 16/12/2019

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 639 – data d’emissió: 16-12-2019

  • LES ENTREVISTES DEL DIA
    • Entrevista núm. 1: Amb la directora ripolletenca Belén Funes, directora del film La hija de un ladrón i nominada als Premis Goya i Gaudí.
    • Amb Angela Malvone (responsable del programa +Que cine, dels Yelmo Cines) i Santiago Herreros, encarregat Cinema Comedia de Barcelona, a propòsit del programa de projeccions del National Theatre Live i altres continguts inclosos en les activitats de +Que Cine.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Comentaris  sobre les morts: dels actors: Pep Cortés, Danny Aiello i Anna Karina i del director Javier Aguirre.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres de teatre següents: Operes Cavalleria rusticana (de Pietro Mascagni) i Pagliacci (de Ruggero Leoncavallo) (Gran Teatre del Liceu). Esperant Godot (de Samuel Beckett. Dir.: Ferran Utzet. Sala Beckett – Sala de baix). Europa Bull (de/dir.: Jordi Oriol. Teatre Nacional de Catalunya – Sala Petita). Breu repàs de cartellera: Ripollet i Barcelona. Notícia: tancaments anunciats de les sales de teatre Club Capitol 1 i 2 i La Vilella.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques del films següents: Gloria Mundi (Robert Guédiguian). Los miserables (Ladj Ly); La odisea de los giles (Sebastián Borensztein). Historia de una matrimonio (Noah Baumbach). Puñales por la espalda (Rian Johnson) i Last Chritsmas (Paul Feig). Films vistos i no comentats: Frozen II i Midway. Films estrenats i no vistos: Curiosa; El jovent Ahmed; Legado en los huesos; Jumanji: Siguiente nivelEl traidor; El tiempo contigo;La gran mentira; El escritor de un tiempo sin librerías; Las buenas intenciones; Fin de siglo; Los ángeles de Charlie; Los dos papas; Les Perseides; Próxima; Sesión salvaje i Navidad sangrienta. Notícia: Avui es donaran a conèixer a Hollywood el 10 films estrangers que passen el filtre per ser nominats a l’Oscar a la millor pel·lícula estrangera: Dolor y gloria de Pedro Almodóvar i la coreana Parásitos mes que probables finalistes.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores del films següents: Zorba el griego (música de Mikis Theodorakis. Versió de la Balkan Paradise Orchestra, inclòs en el disc de la Marató de TV3, 2019); La vida es bella (música de Nicola Piovani. Cantat per Noah. Versió inclosa en el disc de la Marató de TV3, 2019). Pierrot le fou (música d’Antoine Duhamel, 1 tema). Intemperie (cançó: Intemperie, cantada per Silvia Pérez Cruz). Last Christmas (cançó: Last Christmas, de George Michael, cantada per Wham). Dels musicals següents: Annie (música de Charles Strousse. Lletres de Martin Charnin. Tema: Tomorrow, Original Broadway cast, revival 2012). 42nd Street (música de Harry Warren. Lletres d’Al Dubin. 3 temes. Original London cast, 2017).

El programa tornarà el 13 de gener del 2020

BONES FESTES I FELIÇ ANY NOU.

BUSCAR PER DIA

desembre 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius