Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 28/01/2019

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 608 – data d’emissió: 28-1-2019

  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort del compositor Michel Legrand.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: K.A. (Also Known As) (de Daniel J. Meyer. Dir.: Montse Rodríguez. Teatre Auditori del Mercat Vell de Ripollet, dia 1 de febrer). Aüc – El so de les esquerdes (creació i direcció: Les Impuxibles i Carla Rovira. Espai Lliure de Montjuïc). Saigon (de/dir.: Caroline Guiela Nguyen. Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver). Al sostre (de Nigel Planer. Dir.: Israel Solà. Escenari Joan Brossa). Obres estrenades, vistes però pendents de comentar: La tendresa (Teatre Poliorama) i El Chico de la última fila (Sala Beckett). Repàs de cartellera: Ripollet, Terrassa, Sant Cugat del Vallès, L’Hospitalet de Llobregat, Vic i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques del films: La casa de Jack (Lars von Trier); The Old Man and The Gun (David Lowery); El blues de Beale Street (Barry Jenkins) i Los cuentos de la luna pálida (kenji Mizoguchi, 1953). Films estrenats i no vistos: Creed II: La leyenda de Rocky; El vent entre les canyes; Família al instante; Bendita locura; Polar (estrena Netflix) i Otzi: El hombre de hielo. Repàs de cartellera:  CCCB (tertúlies Kubrick); Verdi, Yelmo,  Boliche, Phenomena, Filmoteca (visita Barbet Schroeder). Noticies: Repàs premis Gaudí (atorgats dia 27).
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari del film Sunset (Atardecer) de Lazslo Némes. Breu valoració de les nominacions als premis Oscar.
  • TEMES MUSICALS: HOMENATGE MUSICAL A MICHEL LEGRAND. Tots els temes musicals del programa estan compostos per ell, tot i que les lletres de les cançons poden tenir autors diversos. De les bandes sonores dels films següents(1 tema de cada): Verano del 42; El caso Thomas Crown (1968. Tema: The Windmills of My Mind, instrumental), Yentl (cançó: The Way He Makes Me Feel (canta Barbra Streisand) –aquests 3 films van representar els 3 Oscar guanyats per Legrand); Lola (tema: Chanson de Lola); Les parapluies de Cherbourg (Tema: La Gare); Les demoiselles de Rochefort (tema: Chanson des jumelles); Le temps d’aimer (tema: Paris Was Made for Lovers, cantat per Michel Legrand); Une femme est une femme (tema: Chanson d’Angela, cantat per Anna Karina); Dingo (Tema: Paris Walking II, co-autor, Miles Davis, interpretat per Legrand i Davis); Cinq jours en Juin (tema: Loves Makes the Changes, cantat per Ray Charles) i El Mensajero. I del musical: Amour (Temes: Overture i An Ordinary Guy, aquest últim cantat per Michel Legrand. Original Broadway cast, 2002).

BUSCAR PER DIA

gener 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius