Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 14/01/2019

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 606 – data d’emissió: 14-1-2019

  • ANIVERSARIS: 90 anys de la creació de Popeye.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Oriol Olivé de la Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet – Programació 2n trimestre, 25ª temporada.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films: Un asunto de família (Hirokazu Kore-eda); Juliet, desnuda (Jesse Peretz); La tercera esposa (Ash Mayfair); Mi vecino Totoro (Hayao Miyazaki, reposició, film de 1988); El vicio del poder (Adam McKay); Lo que esconde Silver Lake (David Robert Mitchell); Ana y el Apocalipsis (John McPhail); Bumblebee (Travis Knight); Spiderman: Un nuevo universo (Bob Persichetti, Peter Ramsey i Rodney Rothmans); Aquaman (James Wan), El regreso de Mary Poppins (Rob Marshall) i Ralph rompe Internet (Phil Johnston, Rich Moore). Repàs cartellera: Films estrenats i no vistos; Filmoteca. Setmana del cinema Català als cinemes Texas.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Amanda T. (de/dir.: Àlex Mañas. TNC – Sala Tallers). Els reis de Shakespeare escriuen el discurs de Philippe The Sixt (Cia. La Minimal. Dramatúrgia: Albert Pijuan. Dir.: Daniela De Vecchi. Sala Barts). Amici Miei – Una vetllada amb Mario Gas (dir.: Mario Gas – Teatre La Gleva).
  • TEMES MUSICALS: Del musical següent: Everybody’s Talking About Jamie (Música i lletres: Dan Gillespie Sells i Tom McCrae. Temes: And You Don’t Even Know It  i  Everybody’s Talking About Jamie. Original London Cast, 2018. Projecció prevista a Barcelona: 17 de gener). De la òpera: La flauta màgica (música Wolfgang Amadeus Mozart. Tema: Overture). De les bandes sonores originals dels films següents: Juliet, desnuda (Tema: Juliet, música i lletra de Nathan Larson. Cantat per Ethan Hawke); Ana y el Apocalipsis (música i lletres: Roddy Hart i Tommy Reilly. Tema: Turning My Life Around). El regreso de Mary Poppins (música i lletres: Marc Shaiman. Tema: Trip a Little Light Fantastic (cantat per Lin-Manuel Miranda, Emily Blunt i altres). Popeye (Tema: I’m Popeye the Sailor Man (música i lletra de Samuel Lerner. Cantat per Robin Williams en film 1980).

BUSCAR PER DIA

gener 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius