Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 22/10/2018

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 596 – data d’emissió: 22-10-2018

  • LES ENTREVISTES DEL DIA:
    • Entrevista núm. 1: Amb LAIA VILARDELL, d’Amics del Teatre, autora i directora de l’obra Un cabdell d’emocions, que es representarà al teatre del Centre Parroquial de Ripollet (dies 27 i 28 d’octubre).
    • Entrevista núm. 2: Amb VANESSA GARCIA, del grup de teatre La Careta, autora, actriu i directora de l’espectacle Freak Show, que es representarà al Teatre Auditori de Ripollet, el dia 27 d’octubre. En l’entrevista també participen ELENA BEA (staff tècnic) i el nen LUCAS DOMINGUEZ (actor).
    • Entrevista núm. 3: Amb MANEL LORENTE (director) i ROSER JUAN (adaptadora i actriu), de la Companyia Fontova Teatre, que representaran la obra Caimán d’Antonio Buero Vallejo, al Teatre Auditori de Ripollet, el diumenge dia 28 d’octubre. Funció solidària. La recaptació serà per l’Associació Aturats Cerdanyola-Ripollet.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següentsUn héroe singular (Hubert Charuel); Petra (Jaime Rosales); Burning (Lee Chang-dong) i La buena espoa (Bjorn Runge). Films estrenats i no vistosAnimales sin collarBarbacana, la huella del loboDesenterrando Sad HillEscuela para fracasadosMatar o morir – Peppermint i Slender ManRepàs cartellera: Cerdanyola del Vallès; Sabadell; Phenomena; Verdi, Boliche (sopar); Filmoteca. Festival Filmets de Badalona i In-Edit de Barcelona. Seminci de Valladolid. Notícia: Aquesta setmana s’inagura la exposició de Stanley Kubrick al CCCB. Visita de Jan Harlan i Katharina Kubrick a la Filmoteca. Projecció del musical Funny Girl als cinemes de Barcelona.
  • TEMES MUSICALS:  Del musical següentFunny Girl (música de Jule Styne. Lletres de Bob Merrill. Temes: Don’t Rain on My Parade; What Do Happy People Do?The Music That Makes Me Dance i Funny Girl – Finale. Original London cast, 2016). De la òperaCandide (música de Leonard Bernstein. Temes: The Best of All Possible Worlds (lletra de John La Touche); Glitter and Be Gay  i What’s The Use (Lletres de Richard Wilbur. Enregistrament de 1989). De les bandes sonores dels films següentsHa nacido una  estrella (tema: I’ll Never Love Again (compost per Lady Gaga i altres. Cantat per Lady Gaga i Bradley Cooper). El resplandor (música de Wendy  Carlos i Rachel Elkind. Tema principal).

BUSCAR PER DIA

octubre 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

BUSCAR PER MES

Arxius