Skip to content
Menu
Info Setmanal 06/07/2018

Hem començat l’últim Info de la temporada parlant d’inversions i dels projectes que han començat a aprovar-se per Junta de Govern Local i que veuran la llum cap a final d’any. Una de les línies d’inversió importants és la de millora dels equipaments esportius. Ho hem tractat amb el regidor d’Esports, Ramiro Moldes.

També hem conegut tots els detalls de la jornada Viu el Mercat Setmanal que tindrà lloc el pròxim dimecres, 11 de juliol. La nostra companya Mireia Folguera ha parlat amb el vicepresident de l’Associació de Paradistes del Mercat Setmanal, Alejandro Fernández.

Avui ha visitat els nostres estudis Nancy Céspedes (foto), una ripolletenca d’origen colombià que aquesta setmana ha inaugurat al Centre Cultural una exposició de pintura molt personal, sota el títol ‘Amb l’ànima a les mans’.

Tot seguit, ens han visitat Ismael i Alicia de Descargolats Teatre, l’entitat local que ha organitzat per dissabte, 7 de juliol, una obra de teatre interactiva, on el públic afectarà el desenvolupament de la trama.

I hem acabat parlant amb Àngel Esteve, responsable de les Nits de música de l’Associació Espectadors, que dimarts vinent, 10 de juliol, tancarà temporada amb la 6a vetllada d’estiu al Jardí Romàntic de la Casa Padró.

I, com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu i hem fet una ullada a les xarxes socials i a la resta de publicacions locals.

BUSCAR PER DIA

juliol 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius