Skip to content
Menu
Info Setmanal 06/04/2018

Hem començat l’Info al carrer de Sant Jaume, perquè, a partir d’avui, es converteix en un carrer d’un únic sentit. Hem entrevistat Fran Sánchez, regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Ripollet, per conèixer-ne tots els detalls d’aquest canvi en la mobilitat de la zona.

Avui, se celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física per promoure l’esport entre la població. Aquest matí s’ha fet una passejada per a gent gran i, aquesta nit, el Pavelló acollirà diferents activitats dirigides als joves. N’hem parlat amb el regidor d’Esports, Ramiro Moldes.

També hem fet un cop d’ull al programa d’activitats de Sant Jordi, que es va presentar oficialment ahir, i hem entrevistat Letty Vera, paradista del Mercat Municipal, i Íngrid Vergara (foto), dinamitzadora. I és que és un dels primers equipaments on arriba el Sant Jordi. De fet, ho farà demà, de la mà de l’Associació de Venedors i Comerciants del Mercat Municipal i La Careta Teatre.

Hem parlat del Dia Internacional de la Dansa amb Juan López, coreògraf d’Epidemic Dance Show, i Noelia España, de Dansa Jove Noelia España; de la vintena Fira dels Horts, amb el sotspresident de l’Associació de Veïns de Can Clos, Juan Verdugo, i el secretari de la junta, Antonio Cívico; i de la segona Festa Holi de Ripollet, amb la Graci Mora, del Centre d’Esplai La Gresca, que ha quedat ajornada per previsió de pluja. Es farà el dissabte 14 d’abril.

I, com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva, de la mà de Marc Mata.

BUSCAR PER DIA

abril 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

BUSCAR PER MES

Arxius