Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 27/11/2017

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 565 – data d’emissió: 27-11-2017

  • ANIVERSARIS:  Centenari d’Ella Fitzgerald.
  • ESTRENES DE TEATRE:  Crítica de l’obraClaudia (creació col·lectiva de Claudia Victoria Poblete Hlaczik; Carles Fernández Giua i Eugenio Szwarcer. Dir.: Carles Fernández Giua. Teatre Nacional de Catalunya-Sala Petita). Repàs de cartellera: Ripollet (Els Pastorets – Cor Vivaldi, dia 1/12); Sant Cugat del Vallès, Viladecans; l’Hospitalet de Llobregat. Barcelona, Festival Temporada Alta de Girona. Breu repàs cartellera teatral de Madrid: repàs general i comentari petit de les obres: Billy ElliotCartas de amorNostalgia del agua i Espia a una mujer que se mata.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítica del filmEn cuerpo y alma (Ildiko Eneyedi). Breu repàs de films estrenats i no vistosAsesinato en el Orient Express (+ exposició de vestuari del film al Museo del Ferrocarril de Madrid); El bosc de HaquivaquiEl fielEl latido de UrdaibaiIndestructible, el alma de la salsaSaw VIII6 díasTierra de DiosTierra firmeLa higuera de los bastardos i Paddington 2.  Cartellera: Ripollet, Phenomena, Boliche, Verdi, Filmoteca, Espai Brossa, Cicle Cinema Pantalla (Barcelona-ICUB).
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVERComentaris dels filmsLa gran enfermedad del amor (Michael Showalter) i En realidad nunca estuviste aquí (Lynne Ramsay) i la sèrie de TVStranger Things (estrenada al canal Netflix).
  • TEMES MUSICALS:  Dels musicals següentsYoung Frankenstein (musica i lletres de Mel Brooks. Temes: He Was My BoyfriendTransylvania ManiaSomeonePuttin on the Ritz(tema d’Irving Berlin) i Finale Ultimo (original Broadway cast, 2007). Anything Goes (música i lletres de Cole Porter. Temes: All Through The Night i Anything Goes (cantats per Ella Fitzgerald). Billy Elliot (música d’Elton John. Lletres de Lee Hall. Tema: Solidarity. Original London cast, 2005). De la banda sonora original del filmEn cuerpo y alma (cançó: What HeWrote. (de i cantada per Laura Marling). Se la sèrie Stranger Things (música de Kyle Dixon i Michael Stein. Tema principal).

BUSCAR PER DIA

novembre 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

BUSCAR PER MES

Arxius