Skip to content
Menu
Info Setmanal 17/11/2017

Avui, ha centrat gran part de la primera hora del programa. Hem començat descobrint el projecte “Alehop!, escola de circ social”, que s’ha posat en marxa aquesta setmana a Ripollet. Hem parlat amb un dels artistes i professors del taller provinent de l’Ateneu Popular de Nou Barris, Joan López, i amb la Carla Fontanella, tècnica d’acció comunitària de l’Ajuntament.

La regidora del PSC Ripollet, MARIA LLADÓ, ha entrat a les llistes del PSC per a les eleccions del 21D. Hem parlat amb ella per conèixer com afronta aquesta candidatura.

I més circ per arribar a les 13 h, perquè ens ha visitat la pallassa PEPA PLANA (foto), que aquest vespre porta el seu espectacle “Paradís pintat” al Teatre Auditori.

A les 13 h, CÉSAR MARTÍNEZ, coordinador de la Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada, ens ha presentat la nova Escola de Pares que ha creat l’entitat. Tot just després, MARTA SOLER, manager de l’escola ambiental de l’Escola de l’Aigua, ens ha explicat la programació de la Casa Natura i totes les seves activitats.

Els últims minuts del programa els hem dedicat a Anselm Calvé, el protagonista de la xerrada que les Associacion de Veïns de Sant Andreu i Can Vargas han preparat per commemorar la seva figura i el seu paper dins la classe obrera.

I com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva de la mà de Marc Mata.

BUSCAR PER DIA

novembre 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

BUSCAR PER MES

Arxius