Skip to content
Menu
Info Setmanal 27/10/2017

Avui hem començat l’Info repassant els acords del Ple d’octubre, que va tenir lloc ahir al vespre, on un dels punts destacats va ser el de les mocions. És per això que hem conversat amb Luís Tirado, regidor i portaveu del PSC, que va presentar una moció sobre educació.

També ha visitat els nostres estudis la regidora d’ERC, Lurdes Serra (foto). La formació va presentar en el Ple dues mocions, una per exigir la llibertat dels presos polítics i una altra per condemnar la brutalitat policial.

El bloc polític l’hem finalitzat parlant amb Jacint Padró, del COP-Compromís per Ripollet, que aquesta setmana també s’ha sumat a la demanda de llibertat de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez.

A la segona hora de l’Info, a partir de les 13h, hem parlat amb José Carrasco, professor de l’Institut Palau Ausit i tutor dels dos alumnes que han participat recentment al campionat Worldskills, Eric Llansà i Carlos Grillo, amb qui també hem conversat.

I a l’Info d’avui també hem parlat amb els responsables de dues entitats locals. D’una banda, Ri-Pollet en línia, de recent creació, que aquest mes d’octubre ha iniciat tres tallers de ball en línia al Centre Cultural. I d’altra banda, amb Racons per Gaudir Palau Ausit, que ja ha posat en marxa un bon nombre d’activitats tant a les instal·lacions del Palau Ausit com al Centre Cultural i que, el dissabte 28 ofereix un taller de manualitats sota el títol ‘Un reflexe de tu mateix’.

I com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva de la mà de Marc Mata.

BUSCAR PER DIA

octubre 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius