Skip to content
Menu
Info Setmanal 21/10/2016

Avui hem començat l’Info parlant del projecte participatiu dels pressupostos que estan portant a terme els estudiants de secundària de Ripollet. Ho hem comentat amb Maria José Morcillo, dinamitzadora juvenil; Àngels Polo, educadora de Serveis Socials, Xavi Ramos, tècnic de Serveis Econòmics, amb Mercè Caro, administrativa de l’Àrea de Justícia Social; iÀlex Agramunt, de la facultat de Ciències Polítiques de la UAB.

Al programa d’avui també hem conversat sobre sanitat, perquè el projectat hospital Ernest Lluch podria estar en perill després que el conseller de Sanitat, Toni Comín, hagi anunciat aquest matí la intenció de comprar l’Hospital General de Catalunya. A més, la Plataforma per la Sanitat Pública de Ripollet i Cerdanyola va organitzar dimarts al vespre una xerrada a càrrec de l’exdiputada de la CUP Isabel Vallet qui va explicar el procés de privatització de la sanitat pública. Hem parlat sobre sanitat amb Imma Prat, coordinadora de la Plataforma.

També hem tingut a l’estudi el César Martínez, coordinador de l’Assemblea Comarcal de Creu Roja, amb motiu del Dia Internacional de Lluita contra la Pobresa, celebrat dilluns, 17 d’octubre. I és que la Creu Roja ha avisat que cada cop hi ha més famílies en risc de pobresa severa.

A la segona part de l’Info hem parlat amb Núria Teruel, membre de l’Associació Espanyola Contra el Càncer a Ripollet, i ambAlbert Uribe, president de la junta local d’aquesta entitat. Ells ens han explicat els actes que van celebrar dimecres, Dia Mundial contra el Càncer de Mama i els que pensen celebrar en properes dates.

També hem comptat amb Jordi Jorba i Meritxell Bonàs, membres de l’Associació d’Amics del Martinet, entitat que es va presentar dimecres al vespre al Centre Cultural i hem acabat parlant amb Jordi Garcia, vicepresident del Centre Excursionista Ripollet, i és que diumenge organitza la desena edició de la Caminada Ripollet-Tibidabo-Ripollet.

BUSCAR PER DIA

octubre 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

BUSCAR PER MES

Arxius