Skip to content
Menu
Info Setmanal 07/10/2016

Avui hem començat l’Info parlant amb el regidor d’Educació, Oriol Mor, sobre l’Informe de Planificació Educativa a Ripollet que ha realitzat la Diputació de Barcelona, que entre altres aspectes conclou que Ripollet necessita un quart institut.

També hem conversat amb el portaveu del grup municipal del Partit Popular, Víctor Diéguez i altres membres del PP de Ripollet sobre la passada Festa Major i les gestions fetes per a que la residència per a la gent gran sigui una realitat.

I hem acabat la primera hora de programa conversant amb dos dels tècnics del PAME, el Gerard Bocanegra i el Josep Miquel, que ens parlaran del nou model d’esport extraescolar que el Patronat d’Esports està impulsant a Ripollet, un model més lúdic i menys competitiu.

Una primera hora de programa en la que hem explicat altres notícies destacades de la setmana i hem conegut què han donat de si les xarxes socials locals en els darrers dies.

Quant a la segona hora del programa, hem parlat amb Joan Ramon Gordo, president de l’Associació d’Espectadors, sobre la nova temporada d’espectacles del Teatre Auditori.

Diumenge, el parc de Rizal acull l’activitat Pinzellades de Lorca, on hi participen un bon nombre d’entitats locals per commemorar l’Any Lorca a Ripollet. Ens ho han explicat dues membres de La Careta Teatre, Vanessa García i Joana García, entitat coordinadora de l’activitat.

També hem conversat amb l’actual president de l’Aula d’Extensió Universitària, Julià López, del nou curs que tot just comença la setmana vinent, com és habitual amb una conferència oberta a tot el públic.

I hem parlat amb el president del Centre Aragonés de Ripollet, Marcos Gayán, de les activitats del Pilar 2016 que resten per celebrar, especialment les del dia 12 d’octubre.

En aquesta segona hora també els hem ofert altres notícies destacades de la setmana, diverses propostes culturals del cap de setmana i de la setmana vinent i hem conegut què han donat de sí les xarxes socials locals en els darrers dies. A més, el nostre company Marc Mata ens ha portat les notícies esportives de la setmana i l’avanç de la jornada.

BUSCAR PER DIA

octubre 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

BUSCAR PER MES

Arxius