Skip to content
Menu
Info Setmanal 18/03/2016

Avui hem començat parlant d’educació, perquè la setmana passada Ripollet va acollir l’assemblea de la FAPAC, on el ripolletenc Marco Béjar va ser nomenat vocal de la nova junta. A més, dimecres hi va haver una manifestació a Sabadell en defensa de l’educació pública. N’hem parlat amb José Francisco Navajas, de la Coordinadora d’Educació Pública al Vallès Occidental.

També hem conversat amb Mònica Laborda, regidora de Polítiques de Gènere i Feminismes, perquè ens fes una valoració de com han anat els actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones que s’han anat realitzant al llarg d’aquest mes al municipi.

Un altre dels convidats a l’Info ha estat Guillem Parpal, dinamitzador del Casal de Joves, qui ens ha explicat el desenvolupament del taller d’horts que s’està realitzant al Kftó, però també de les noves activitats previstes, com un concurs literari per Sant Jordi.

Els darrers minuts de l’Info els hem dedicat a parlar amb Joana Garcia i Vanessa García, de La Careta Teatre. La companyia posarà el punt final als actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones amb ‘Las máscaras de Lorca’, un espectacle amb fragments d’obres de Federico García Lorca que es podrà veure aquest vespre al Teatre Auditori del Mercat Vell.

 

BUSCAR PER DIA

març 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius