Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 14/03/2016

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 504 – data d’emissió: 14-3-2016

  • ANIVERSARIS: Liza Minnelli ha complert 70 anys. 20 anys de la mort de Krzysztof Kieslowski (que aquest any hauria complert 75 anys). Avu fa 25 anys que va morir Howard Ashman. Avui fa 20 anys de l’estrena a Espanya del film Toy Story. 45 anys de la no-estrena a Broadway del musical Prettybelle. Centenaris del naixement dels actors: José Bódalo; Mercedes McCambridge i Sterling Hayden.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Xavier Crespo – Associació Audiovisual de Ripollet – Super 8 mm. (presentació en prímicia).
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Kung Fu Panda 3; Al sostre del món; No crezcas o morirás; Frente al mar i Divergente: Leal (1ª part). Crítiques dels films:  El testament de la Rosa (Agustí Villaronga); Tribunal (Chaitanya Tamhane); Bone Tomahawk (S. Craig Zahler); Janis (Amy Berg), Mustang (Deniz Gamze Ergüven); 13 minutos para matar a Hitler (Olivier Hirschbiegel); El nombre del bambino (Francesca Archibugi), Trilogia dels colors: Azul, Blanco, Rojo (Krzysztof Kieslowski): Repàs cartellera: Cerdanyola, Montcada,Sant Cugat, Sabadell, Verdi,Texas,Boliche,  Cinemes Girona, Caixaforum, Phenomena, Filmoteca, Exposició de fotos de Terry O’Neill (Lleida).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Ningú et coneix com jo (De/Dir: Roger Peña. Teatre Borràs). Carmina Burana (música de Carl Orff. Dir.. Carles Padrissa – La Fura dels Baus –Teatre Tivoli), Be God Is (d’Espai Dual – propera funció: Casa Elizalde, dia 17). Amores minúsculos (de/dir.. Iñaki Nieto. Teatre Club Capitol, sala Pepe Rubianes). OH, My God Barcelona (musical, adaptació de la opereta La vie parisienne, de Jacques Offenbach, adaptació Cia. Bratislava – Dir.: Mónica Bofill. El Maldà). A Ripollet: Companyia Elèctrica Dharma – Especial 40 anys (dia 1 Abril). Breu comentari: La casa de Bernarda Alba (de Federico Garcia Lorca. Dir.: Jordi Sans – Amics del Teatre de Ripollet. Feta al Teatre Auditori de Ripollet, dies 12 i 13).   Repás cartellera: Ripollet, Cerdanyola, Barberà del Vallès, Viladecans, Sant Cugat, Sabadell,Barcelona, Icària. Notícies breus: Premis Critica de Barcelona. Publicació del llibre:De la mano de Federico de Lluís Pasqual.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films (1 tema de cada): New York,New York (cançó idem, música de John Kander, lletra de Fred Ebb. Canta: Liza Minnelli): Johnny Guitar (Tema idem. Música i lletra: Victor Young. Canta Peggy Lee). Toy Story (tema: You’ve Got a Friend in Me. Música i lletra: Randy Newman. Canten: Randy Newman i Lyle Lovett): La bella y la bestia (Disney. Tema: Beauty and the Beast. Música: Alan Menken. Lletra: Howard Ashman). La doble vida de Verónica (tema: Génerique. Música de Zbiniew Preisner). Tres colores. Rojo (tema: Bolero. Música de Zbiniew Preisner). Dels musicals: Prettybelle (tema: When I’m drunk I’m Beatiful. Música de Jule Styne. Lletra de Bob Merrill. Canta: Angela Lansbury. Original Cast recording). Oh My God Barcelona (música Jacques Offenbach. Peça de piano, tocada per la companyia Bratislava. Original Barcelona cast). Altres peces: Carmina Burana (música Carl Orff). Cançó: Me and Bobby McGee (compost per Kriss Kristofferson. Cantat per Janis Joplin).

A CAUSA DE LA SETMANA SANTA, FEM VACANCES…. NO TORNEM FINS EL DIA 4 D’ABRIL.

Bona Pasqua!!!!

BUSCAR PER DIA

març 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius