Skip to content
Menu
Ple Municipal 28/01/2016

L’Ajuntament de Ripollet va celebrar dijous, 28 de gener, una sessió plenària amb nou mocions a l’ordre del dia, presentades per totes les formacions presents al consistori. Totes les mocions van ser aprovades excepte la del PSC sobre mobilitat i transport públic al municipi, la qual va tenir l’abstenció de Decidim i ERC.

Es van aprovar per unanimitat tres mocions: la presentada pel PP sobre la neteja de la llera del Ripoll, i les dues que va defensar Esquerra sobre l’adhesió del municipi a la campanya ‘No puc esperar!’, d’afectats per malalties intestinals, i la de millora del benestar animal.

També va tirar endavant la moció presentada per Ciutadans sobre el servei de Pediatria al CAP Pinetons. La moció va tenir les abstencions de Convergència i el PSC.

El grup de CiU en va presentar una altra per crear una comissió que analitzi la gestió del subministrament de l’aigua domiciliària. La moció es va aprovar amb els vots favorables de tots els grups excepte els d’Esquerra i Ciutadans, que es van abstenir.

Finalment, el grup municipal de Decidim va presentar tres mocions que es van aprovar. La primera, sobre la declaració d’espai natural protegit del Mas Duran, es va aprovar amb l’abstenció de PP i CiU, igual que la segona moció, la de rebuig a l’acord marc del servei de menjador en centres públics.

La tercera moció presentada per Decidim, que demanava el suport als condemnats pels fets del Parlament, es va aprovar amb el vot de l’alcalde, José María Osuna, després que s’empatés a 10 vots. La moció va tenir el suport dels regidors de Decidim i Esquerra, i el vot contrari dels de Ciutadans, PP, CiU i el PSC, que va tenir l’absència d’un regidor.

BUSCAR PER DIA

gener 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius