Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 18/01/2016

EL SETÈ ART DE TALIA – Núm. 496 – data d’emissió:  18-1-2016

  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de l’actor Alan Rickman.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Somriures i llàgrimes (músical de Rodgers & Hammerstein, en català. Dir. Juli Rodriguez i Maria Torres. A Ripollet, dia 22/1). Fractus V (dansa, de Sidi Larbi Cherckaoui. Mercat de les Flors); Anna Karenina (de Lev Tolstoi; adaptació i direcció: Ivan Padilla. Versus Teatre). Xarnegos (de/dir:: Marc González de la Varga. Teatre Almeria). UbúAdella (de/dir.: Víctor Alvaro – Teatre Almeria). Sunday Morning (de/dir.: Carol López. Sala Flyhard). Sugar (música de Jule Styne (música) i Bob Merrill (lletres). Adaptació lletres catalanes: Roser Batalla i Roger Peña. Dir.: Pau Doz. Teatre Gaudí). Reposició: Animals de  companyia (de/dir:: Estel Solé. Teatro Club Capitol). Repàs cartellera: Ripollet, Sant Cugat, Boliche Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Bendita calamidad i En el sótano. Crítiques dels films: El hijo de Saúl (Laszlo Némes); Macbeth (Justin Kurzel); La chica danesa (Tom Hooper); Legend (Brian Helgeland); Sufragistas (Sarah Gavron); Palmeras en la nieve (Fernando González Molina); Point Break (Al límite) (Ericson Core); Joy (David O. Russell); Carlitos y Snoopy- La película de los Peanuts (Steve Martino); El desafio (Robert Zemeckis) i Los odiosos ocho (Quentin Tarantino). Recordatori de dues exposicions de cinema que acaben: Garbancito de la Mancha (Museo del Cinema de Girona) i Revista Fotogramas – Portades i censura  (espai Mazda, de Barcelona)
  • LA OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Crítica del film: Steve Jobbs (Danny Boyle) i de les tres series de TV premiades amb el Globus d’Or 2016: Mr. Robot (drama); Mozart in the Jungle (comèdia) i Wolf Hall (mini-serie).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels films: Los odiosos ocho (música d’Ennio Morricone, nominada al Oscar. Temes: L’ultima diligenca di Red Rock (integrale); Overture i La lettera de Lincoln). Sweeney Todd: El barbero diabólico de Fleet Street (música i lletres de Stephen Sondheim. Tema: Pretty Women (cantat per Johnny Depp i Alan Rickman); Palmeras en la nieve (cançó: Palmeras en la nieve. Música i lletra: Lucas Vidal i Pablo Alborán. Cantat per Pablo Alboran). Dels musicals: Sonrisas y lágrimas (música de Richard Rodgers. Lletres de: Oscar Hammerstein II. Tema: Do Re Mi (original London 2006 cast). Sugar (música de Jule Styne. Lletres: Bob Merrill. Tema: Sugar Shell. Adaptació catalana. Roser Batalla i Roger Peña. Companyia del teatre Gaudí de Barcelona).

BUSCAR PER DIA

gener 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius