Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 20/04/2015

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 474 – data d’emissió: 20-4-2015

  • ANVIVERSARIS: 40 anys de l’estrena a Broadway del musical A Chorus Line, 75 anys de l’estrena a Broadway del musical Higher and Higher.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Eulàlia Umbert i Oriol Olivé, Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet – Programació del tercer trimestre, 21ª temporada.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Clan salvaje; La mecànica del corazón; E agora? Lembra-me; Hi, Mr. Gehry; Little Galicia; La oveja Shaun – La película i Una noche para sobrevivir. Crítiques dels films: Felices 140 (Gracia Querejeta), La fiesta de despedida (Sharon Maymon i Tal Granit); Regreso a Ítaca (Laurent Cantet); Lost River (Ryan Gosling) i El último lobo (Jean-Jacques Annaud). Repàs cartellera: Cerdanyola, Sant Cugat, Cine-Club UES, Terrassa, Festival D’autor, Boliche, Texas, Phenomena, Filmoteca.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres:Pulmons (de Duncan MacMillan. Dir.: Marilia Samper, A Ripollet, Teatre Auditori, dia 24);  Waikiki Honolulu (de/ dir: Paul Berrondo – Teatre Romea); Mammon (de/dir: Nao Albert i Marcel Borràs – Espai Lliure); Coses nostres (de/dir.: Ramon Madaula – Sala Atrium); Les dominiques (de / dir: Iñaki Garz – La Seca – Sala Leolpoldo Fregoli); Blau (de Ferran Joanmiquel – Dir.. Jordi Prat i Coll. Sala Beckett), El curiós incident d’un gos a mitjanit (novel·la de Mark Haddon; adaptació Simon Stephens. Dir.: Julio Manrique – Teatre Lliure de Gràcia) i Mares i filles (músical de David Pintó i Clara Peya. Dir.: David Pintó. Teatre Gaudí). Repàs cartellera: Ripollet, Cerdanyola, Sant Cugat, Viladecans i Barcelona. Premis Olivier de Teatre.
  • TEMES MUSICALS: Bandes sonores dels flms següents: El oso (música de Philippe Sarde); Asuntos privados en lugares públicos (música: Mark Snow); Grease (tema: You’re The One That I Want, música i lletra de John Farrar. Canten Olivia Newton-John i John Travolta); The Singing Nun (Dominique) (tema: Dominique, de Noel Regney i Soeur Sourire. Canta Debbie Reynolds). Musicals de teatre: A Chorus Line (tema One, música de Marvin Hamlisch, lletra d’Edward Kleban, original Broadway cast); Higher and Higher (música de Richard Rodgers, lletra de Lorenz Hart. Temes: I Never Entered My Mind (cantat per Helen Forrest and The Benny Godman Orchestra) i Nothing But You (cantat per Judy Garland). Mares i Filles (temes: Les vides que podies haver viscut; Avui quan marxi de casa i No et conec (llibret i lletres de David Pintó; música de Clara Peyo. Canten: Nina i Mariona Castillo. Original Barcelona cast). Sunny Afternoon (tema: Sunny Afternoon) de The Kinks (original London cast, premi Olivier de teatre).

BUSCAR PER DIA

abril 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

BUSCAR PER MES

Arxius