Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 29/09/2014

EL SETÈ ART DE TALIA – num. 450 – Data d’emissió: 29-9-2014

  • ANIVERSARIS: 80 anys de Sofia Loren i Brigitte Bardot, 50 anys de Clive Owen i Monica Bellucci. 78 anys de Julie Andrews
  • RECORDS MUSICALS: Records musicals per les morts l’estiu passat de Elaine Stritch, Lauren Bacall i Robin Williams.
  • ESTRENES DE TEATRE:  Crítiques de les obres: Woyceck (de Georg Büchner. Adaptació i direcció: Marc Rosich. Sala Beckett). El lloc (de/dir.: Jorge-Yaman Serrano. Sala Flyhard). M.A.R.I.L.U.L.A (de Lena Kistsopoulou. Dir.: Josep Maria Mestres. La Seca-Espai Brossa). Sunset Park (de Paul Auster. Adaptació i direcció: Ivan Campillo. Teatre Gaudí). Desde Berlín. Tributo a Lou Reed (de Juan Villoro, Juan Cavestany i Pau Miró. Dir.: Andrés Lima. Teatre Romea). 1714. Crònica d’un setge (de/dir.:  Macià G. Olivella. Música de Ferrán González. Teatre Regina). Breus comentaris (per estar fora de cartell) de: Tothom diu que està bé (de Dani Amor. Dir.: Daniel J. Meyer. Teatre Gaudí). Il barbiere di Seviglia (òpera de Gioachino Rossini. Dir.:;Joan Font. Gran Teatre del Liceu). Repàs cartellera teatral: Barcelona, Sant Cugat del Vallès. Inici Festival Temporada Alta de Girona. Varis
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Fase 7, Costa da Morte; Mai es tan fosc; Baikonur; Boy Eating the Bird’s Food; SacroGa; Dos metros de esta tierra; La danza de la realidad; Un viaje de 10 metros; El corredor del laberinto; Así en la tierra como en el infierno i Si decido quedarme. Crítiques dels films: La isla mínima (Alberto Rodriguez); El secuestro de Michel Houellebecq (Guillaume Nicloux); Yves Saint Laurent (Jalil Lespert); Mea culpa (Fred Cavayé), God Help the Girl (Stuart Murdoch); La gran seducción (Don McKellar) i Joe (David Gordon Green).  Comentaris sobre. Palmarés del Festival de Cinema de Sant Sebastià. Inici del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges. Casament de George Clooney. Cartellera: Cerdanyola (El Punt i Xicsnefils); Cinemes Texas, Maldà, Mélies i Zumzeig. Cine Club de Clàssics del Icaria. Cinema Francès al Verdi. Biblioteca Xavier Benguerel. Filmoteca.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari del film La entrega de Michael R. Roskam. Comentari de la sèrie televisiva Broadchurch i del seu protagonista David Tennant. Informació sobre la transmissió de l’obra Richard II als Icària (7/10)
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals següents: Follies in Concert (tema Broadway Baby) i Company (tema The Ladies Who Lunch).Tots dos composats per Stephen Sondheim i cantats per Elaine Stritch (original Broadway cast). Del musical: 1714. Crònica d’un setge (de  Macià G. Olivella. Música de Ferrán Gonzàlez: temes: Barcelona 1700; Tractat d’Utrecht, Aquesta terra i El baluard de Santa Clara. De les bandes sonores originals dels films següents: El club de los poetas muertos (música Maurice Jarre), Tener y no tener (música de Franz Waxman) i El sueño eterno (Música de Max Steiner) (un tema de cada).

BUSCAR PER DIA

setembre 2014
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

BUSCAR PER MES

Arxius